Imam problem s podkarvaneto na NVidia Audio Utility Control Panel. Dava mi 4e draiverite za Audioto ne sa NVidia.
Imam problem s podkarvaneto na NVidia Audio Utility Control Panel. Dava mi 4e draiverite za Audioto ne sa NVidia.
az imam sa6toto dano i ekvalaizera vseki pat se reset-va a pak sam mu dal eneble ;a za tvoia problem kaji mi koia revizia ti e danoto?
na men vaob6te ne mi izkarva panela kadeto se izbira kolko kolko koloni skvalaizera i tem podobni. Raboti kato 5.1 ama bez nastroiki e mnogo gadno. BIOS-a e ver 06 ima i 07 ama pi6e 4e obravia nqkakvi raboti s pameti corasir i za tova ne sam ga slagal. Ti s kakav Windows si az sam slojil XP 2002 i ne znam dali ne e ot nego problema.
Момчета вашето дъно въобще няма NVidia саунд. Мисля. че беше Realtek АС'97 и затова не тръгва. Погледнете какъв е чипа на дъното и си смъкнете драйверите за него от производителя.
Ako dancov ima NV Audio Utility za6to i pri mri da ne tragne. Ne e li malko glupavo da se instalira, ot draiverite na danoto, ne6to koeto ne tragva. audio kodeka naistina e realtek 650 ama nali i nego trqbwa da se upravliva ot draiverite na NVIDIA. Probwah s draiverite na Realtek ... tragvat ama sa gadni i zvuka e po gaden i mnogo bedni nastroiki abe mazalo .... 6te smeq XP-ti i dano tragne ... Vaprosa mi be6e dali nekoi s tova dane e puskal tova Utility. Ako e teka i az ste go slija [}]