Moje li nqkoi da mi pomogne s izbora na video carta... tova ati 9200 128MB-tovoto dobro li e za CAD programi....ili ako tova ne e tolkova dobro da mi proporachate neshto dobro za takiva grafichni programi....
Moje li nqkoi da mi pomogne s izbora na video carta... tova ati 9200 128MB-tovoto dobro li e za CAD programi....ili ako tova ne e tolkova dobro da mi proporachate neshto dobro za takiva grafichni programi....
Пиши на български!
За тия пари: FХ5200 или АTI9200, и двете стават.
Matrox са малко по-скъпи.
Не взимай SiS!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не взимай SiS!
<div align="right">оргинално мнение на breiii</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
не на SiS-а!!! такива проблеми съм си имал с едно дъно SiS, че и бонбони с тая марка не бих си купил
И Fx5200 и Radeon 9200 са слаби, но все пак ако си се спрял на тях - FX-a е по-добър за игри, a Radeon-a за грфична обработка.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">FX-a е по-добър за игри, a Radeon-a за грфична обработка.
<div align="right">оргинално мнение на spidera</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това пък от къде ти хрумна? [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">FX-a е по-добър за игри, a Radeon-a за грфична обработка.
<div align="right">оргинално мнение на spidera</div id="right">
Това пък от къде ти хрумна? [:D]
<div align="right">оргинално мнение на Kiko</div id="right">
Stava vapros samo za sravnenieto na tezi 2 karti.(Izvodite si sym izvadil ot prochetenoto v net-a.)
Абе като фен на Ати : Ако ти трябва за работа и чертаене то избора макар и скъп е Matrox.За игри и Ati и Nvdia , за игри малко работа , филми, кефогазъм : ATI