В МОСТ има някакво FX 5200 Pro /no name или Axle ле е не знам/
Някой има ли впечатления от него.
Принципно трябва да купя спешно днес до обяд видео до $70.
Някъде прочетох, че това про е с BGA чипове и фабрично клокнато до 250/500?
В МОСТ има някакво FX 5200 Pro /no name или Axle ле е не знам/
Някой има ли впечатления от него.
Принципно трябва да купя спешно днес до обяд видео до $70.
Някъде прочетох, че това про е с BGA чипове и фабрично клокнато до 250/500?
То голяма полза ще има от това че е клокната малко отгоре...ако наистина е така... що не се обадиш в мост най добре!
Доста(Добра забележка) е по-добра от обикновенните Fx 5200 моята е с BGA Samsung и съм супер доволен обикновенните Fx 5200 на същия производител са доста по различни като дизаин на PCB и си нямат нищо общо
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В пъти е по-добра от обикновенните Fx 5200
<div align="right">Originally posted by Tyan*-*21/04/2004*:* 23:20:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Колко пъти? Ще ми извади ли 500 ФПС в Quake3 след като обикновен 5200 вади 250 (само 2 пъти по бърз) [:D]
Моля, те пробвай го колко се клоква или кажи колко ns му е паметта. То и Manli, са с BGA чипове. Има и бройки с 3.3 Hynix, които работят на 300-320/700-720 и правят 11-12к на мрака.
Паметта е 3.3ns Infenion. Чиповете са BGA, цената $58.5 в Мост.
За съжаление, беше за друг и нямах време да я пробвам за клок и тестове.