Я споделете ,ползвате ли топки за сушилня и от кой вид? Предложиха ми едни гумени в Технополис,видях ,че и от вълна има. А днес си купих три броя в комплект за смешната сума от 3.90 лв.
Я споделете ,ползвате ли топки за сушилня и от кой вид? Предложиха ми едни гумени в Технополис,видях ,че и от вълна има. А днес си купих три броя в комплект за смешната сума от 3.90 лв.
Гумени от jysk шумни и се разпаднаха за около 2 месеца.Сега взехме вълнени от Практикер много по тихи са,колко ще изкарат не ве знае.И двата вида вършат работа.
И моите са от Юск. Днес ги метнах и трите в сушилнята и верно е доста шумно. Явно ще изчакам да се разпаднат и ще пробвам вариант с вълнени. А тези кърпички каква им е идеята?
Зачетох се в нещата, които пишете, защото до сега дори и не съм подозирал, че има топки, кърпички и други щуротии, които отнемат статично електричество и предпазват от намачкване. Има ли полза то тези неща? Любопитно ми е наистина, понеже никога не съм имал проблем с наелектризирането на дрехите, но с уточнение, че сушим почти само памучни тъкани. Пускали сме и смесени понякога, но не съм забелязал проблеми с наелектризиране.
Относно намачкването...хм, у нас, през студените месеци, когато се ползва сушилня, ютия се включва само и единствено, когато се гладят официални ризи и панталони. Не знам, може и да съм голям късметлия, но много съм доволен от работата на моята - ZANUSSI ZTE285, конвенционалка на 8-9г, базов модел.
И аз, нямам проблем със статичното електричество и намачкани дрехи.... Важното е жената да е Ок.
Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk
Ползвам вълнените топки Woolzies,вече са на три години и все още са здрави.
Здравейте колеги, отдавна не съм писал тук, но винаги мога да кажа, че съм намирал верните отговори на това, което ме интересува. Поръчах тази сушилня https://www.technopolis.bg/bg/Dryers...EC68S/p/687477 на цена от 1259 лв. Сушилнята е все още в процес на доставка и ви моля за спешен отговор добър избор ли е. Имам 1-2 дни предполагам докато дойде да я откажа, така че всяко мнение в този период би ми било полезно.
Имаше в някои от магазините миеле на 1300лв https://www.technomarket.bg/sushilni...ctive-09162874
Изчерпана наличност. Преди месец в един шоурум ми предлагаха същата оферта. Дали не са чистили мостри...
Кой се е вредил
на сушилки и миялки/пералки/ Miele е на далавера за 1300лв
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 11-12-18 в 22:47.
Привет на всички! Старата сушилня HOOWER някакъв си кондензационна, без термопомпа издаде багажа. Лошото при нея беше, че при работа отделяше много влага, и понеже е в коридор на панелка, това беше голям проблем! Сега съм се насочил към такава но с термопомпа. Въпроса ми е, дали моделите с термопомпа отделят също толкова много влага. Струва ли си да дам повече пари за кондензационна с термопомпа. Единственния проблем е с конденза, разхода на ток, не е фактор в случая..
Този пост е редактиран от JORO71; 12-12-18 в 19:23.
В помещението, във въздуха. А в отделението-чекмеджето на самата машина си се пълни с вода. Въздуха става много тежък, наситен с влага. Даже се усеща и по тапети и теракот! Поради тази причина искам мнения за кондензационна с термопомпа. Дали си заслужава да давам повече пари, или да се насоча като стария вариант, само кондензационна с нагревател.
Този пост е редактиран от JORO71; 12-12-18 в 21:15.