Първоначално публикувано от markoni_bg
Badr
Изобщо не искам да подлагам на съмнение опита и знанията, които имаш относно електродомакинските уреди. Всеки чел тази част от форума е забелязъл, че твоите постове са професионални и аргументирани. Вероятно имаш основания да предпочиташ изброените марки пред Gorenje по принцип, и тези основания сигурен съм не са неоснователни. Но при тези изнасяния на производството къде ли не, предпочитам да купя уред с реномирана марка, произведен в страната на произход на компанията. Забелязвам и че гаранцията на AEG, Electrolux и други марки е две години (при обичайни три), което за мен поне буди сериозно недоумение и мисля, че не е съвсем малка подробност. Иначе имам приятели, които притежават AEG от 1978 г. и до сега не са правели никакви ремонти, но за съжаление никой производител вече няма сметка да прави толкова надеждни и издръжлви уреди.
Съдомиялната ми е AEG-Electrolux, пише че е произведена в Швеция и за сега съм много доволен, макар че е нова, няма и година, но пак казвам, че лично аз не бих си купил полско AEG, и то на такава цена, нито пък турски Bosch.
Поздрави.