Здравейте, първо да Ви поздравя за чудесното форумче, което си имате !
Ще трябва да си взимаме нова пералня, че сегашната я пенсионираме на село при другите ''пенсионери''
Разгледах цялата тема ''Перални,Препоръки'' (отне ми няколко часа) и да съм честен съвсем се обърках... Като се добави и консултацията в ''Зора" - пича категорично препоръчваше INDESIT... от там отиваме в "Domo" (в Кауфланда) друго момче казва "Ааа не, INDESIT са гадни... взимай WHIRLPOOL"
(Лятото си търсех ТВ за стаята, отивам в Техномаркета- пича ми препоръча Самсунг и като го питах ''защо точно Самсунг?" той ми отговори "Ами защото всички мой колеги предлагат Самсунг за това и аз така правя")
Тука виждам, че има доста хора, които разбират от перални и се надявам да ми помогнете в избора.
Имах някакво мнение, но след прочитането на темата ''Перални,Препоръки'' съвсем се обърках и сега в главата ми е голям миш-маш.
Виждам, че препоръчвате немското, но те са бая солени за джоба ни... разполагаме с 530лв и трябва да се вместим в тях. Има Bosch http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014391 за 519лв, но предполагам предвид цената е турска сглобка?
Нещо много голям ще ми стане поста та ще се опитам по на кратко.
Търсиме пералня, а не ''космически кораб''![]()
Елементарни функции биха ни оправили...
-повече от 800 оборота няма да ползваме;
-хубаво ще е сама да си определя водата (да няма бутон 1/2 пране);
-ще е хубаво да има и 'отложен старт', но и да няма пак става;
-терморегулатор
Идва обаче дилемата - каква да е марката ?
Ще съм ви благодарен да ме насочите поне към марката (не че няма да се зарадвам и на конкретен модел де)
Вие на коя марка бихте се спрели ако сте на мое място ?
Предварително Ви благодаря за помоща !