Някой знае ли каква е тази фирма за домакински уреди EXQUISIT - има я в техномаркет
Някой знае ли каква е тази фирма за домакински уреди EXQUISIT - има я в техномаркет
Има доста `швабски` фирми, които не произвеждат нищо или почти нищо
Exquisit според мен е съвсем като `българските` Elite или Conegliano
С единствената поправка - холандци са. Това им е търговската марка, иначе са Domest Import-Export b.v.Първоначално публикувано от echo
А някой да има вече лични мнения за марката? Че се заглеждам тука по една тяхна съдомиялна... Въобще за съдомиялна за 4човешко домакинство, колко комплекта показва практиката че трябва да е, друго нещо което трябва да гледам има ли?
За съдомиялна, ако имаш място задължително вземаш голяма. Те и цените са почти еднакви.
И аз питах точно затова
Ако модела е този или подобния му с 12 комплекта то това е китайско дръвце, но поради простия механизъм рядко се чупи, а счупеното е поправимо или сменяемо.Първоначално публикувано от Io
За тия пари алтернатива няма да намериш. Същите съм ги виждал с марки Мидеа и Хайер, а и Конеляно за вграждане произведено на същото място - разбирай, че части се намират (след 2та година де). Ааа - ето и Нео - все оттам
Не е супер, но работи, макар и малко шумничко. Не прави голям компромис обаче с препаратите!
Мерси много echo, май точно Мидеята ще бъде...да видим на племенният съвет старейшините какво ще решатЩе го имам предвид това с препаратите...Ако можеш препоръчай някой, моля.
Ако не съм бил ясен - на едно и също място се правят - не мисля, че Мидеята е по-добра от другите `марки`!Първоначално публикувано от Io
Според мен е `дръвце`, което работи според парите, които си дал. Според познати от обслужващия сервиз си е `дръвце`, като наблягат само на тази част от моето виждане...