Наскоро се сдобих с такава и съм много доволна. Тази пералня е спечелила наградата за най-добра пералня за миналата година. Най-хубавото е, че препаратите се поставят във вградени във вратата отвори и така се използва най-максимално праха за пране. лесно се вади и се почиства цялото това приспособление за препаратите. Напълно автоматична е и има само четири копчета. 1200 оборота е клас А, максимално количество на прането 6кг. Има функция за разпознаване на дрехи, прани на ръка, които не са изплакнати и пуска само плакнене и центрофуга. Има ежедневна програма, която трае 30 минути. Четирите копчета са всъщност програмите, не се занимаваш с градуси, обороти и т.н. Всичко е автоматизирано - само избираш едно от четирите копчета. Има функция за допълнително изплакване ако има повече прах за пране, и плакне докато ги изпере напълно и тя се включва ако детектора за прах установи такъв по дрехите.Има и функция лесно гладене.
Мисля, че най-голямото предимство на тази пералня е, че и дете може да работи с нея. Не е толкова сложна като другите, които са половин компютър.Чудиш се, коя от многото програми да избереш, на колко градуса, на какви обороти, на половин пране ли и т.н. А за дизайна на пералнята да не говорим-уникален е. Просто друг такъв няма. Не случайно е спечелил първа награда. До скоро имах Candy 400 оборота и съм си мислела, че пера. Сега дрехите излизат идеално изпрани и почти сухи. Даже тези от изкуствени материи се чудя дали изобщо са влизали в пералнята. Една ютия и са готови за носене.
Ако има някой, който използва тази пералня - нека си изкаже мнението. А това мнение го написах за тези, които се колебаят каква пералня да си купят. Препоръчвам я горещо.