Резултати от 1 до 12 от общо 12

Мнение за пералня Indesit Moon

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    13
    #1

    Мнение за пералня Indesit Moon

    Наскоро се сдобих с такава и съм много доволна. Тази пералня е спечелила наградата за най-добра пералня за миналата година. Най-хубавото е, че препаратите се поставят във вградени във вратата отвори и така се използва най-максимално праха за пране. лесно се вади и се почиства цялото това приспособление за препаратите. Напълно автоматична е и има само четири копчета. 1200 оборота е клас А, максимално количество на прането 6кг. Има функция за разпознаване на дрехи, прани на ръка, които не са изплакнати и пуска само плакнене и центрофуга. Има ежедневна програма, която трае 30 минути. Четирите копчета са всъщност програмите, не се занимаваш с градуси, обороти и т.н. Всичко е автоматизирано - само избираш едно от четирите копчета. Има функция за допълнително изплакване ако има повече прах за пране, и плакне докато ги изпере напълно и тя се включва ако детектора за прах установи такъв по дрехите.Има и функция лесно гладене.
    Мисля, че най-голямото предимство на тази пералня е, че и дете може да работи с нея. Не е толкова сложна като другите, които са половин компютър.Чудиш се, коя от многото програми да избереш, на колко градуса, на какви обороти, на половин пране ли и т.н. А за дизайна на пералнята да не говорим-уникален е. Просто друг такъв няма. Не случайно е спечелил първа награда. До скоро имах Candy 400 оборота и съм си мислела, че пера. Сега дрехите излизат идеално изпрани и почти сухи. Даже тези от изкуствени материи се чудя дали изобщо са влизали в пералнята. Една ютия и са готови за носене.
    Ако има някой, който използва тази пералня - нека си изкаже мнението. А това мнение го написах за тези, които се колебаят каква пералня да си купят. Препоръчвам я горещо.

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    4
    #2

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Знаеш ли, че всъщност има 6 програми ? И като цяло е голямо дърво ... съжалявам, лично мое мнение на продавач-консултант. Едно мизерно BEKO струва колкото един Indesit!

  4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    13
    #3

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Знам, че има шест програми - казах, че има четири копчета за такива, а не за програмите. Очевидно не си чел внимателно поста ми. Според мен е едно да я продаваш и друго да я пробваш и да я използваш. Няма как да имаш пряко наблюдение само като я продаваш и се осланяш на чужди мнения. Нека пишат хора, които наистина са я използвали.:-) И аз все пак ще потвърдя моето мнение, защото се базира на пряк опит. Пералнята е страхотна и пере безупречно.

  5. Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Мнения
    263
    #4

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Имам мнение единствено за марката "Индезит"-пълен боклук!
    Съжалявам,че го пиша ,но е така!А да не горворим за сервизното обслужване!Просто се моли да не ти се развали....
    За да не съм голословен ще ти кажа ,че сме имали съдомиялна,пералня и бойлера ни е "Аристон"с 5 години гаранция.На втората година се проби,но гаранцията не покривала водосъдържателя .......просто го изкъртих и както си изглеждаше чисто нов го подарих на един мангал!
    Всичко произведено от жабарският концерн или както е там "МЕРЛОНИ" е боклук до няма къде повече!

  6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    13
    #5

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Тук ще отговоря, на по-горе изказаното мнение, че до някъде е въпрос на късмет да попаднеш на добра машина. Мисля, че марката не е толкова определяща, колкото късмета конкретния уред да е изправен и да Ви служи дълги години. Понякога уреди от най-долнопробни марки работят безотказно. Съжалявам, че Вие сте нямали този късмет с уредите и сте си създали такова мнение за тази марка, но аз пък ще Ви кажа, че имаме фризер Indesit от 11 години и не е мръднал. Мои близки имат пералня Indesit от 1994г. и не е дала дефект до сега. Аз да си създавам ли мнение за това, че още на втория ден като купих радиатор Delongi и му изгоряха лампите? Или за климатика Samsung, за който на втората седмица идваха майстори? Дай сега да хулим всички доктори, защото не сме доволни от един. Това е повърхностно мислене. Има уреди-развалят се. Няма уреди-не се развалят.
    И тази тема е конкретно за мнения относно Indesit Moon. Има отделна дискусия за марката Indesit. Аз не видях някой от вас да я е ползвал. Така, че пишете в другата ако обичате.

  7. Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Мнения
    263
    #6

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Еnigma
    ще се радвам машината ти да работи дълги години.Имам наблюдение върху тази марка и го съобщих.Не казах обаче ,че пералнята също я имах от 94 или 95 почти до миналата година.Никога не се е разваляла!Съдомиялната също ,но след като си купих пералня и съдомиялна AEG ,разбрах,че нито съдомиялната е мила добре съдовете ,нито пералнята е прала добре.Беше ми омръзнало черните ми дрехи да са с бели петна ,и то не защото ползвам прах "Тема" примерно.
    Ако очакваше да чуеш суперлативи за пералнята си ОК....,това е моето мнение и го съобщих.Само знам ,че дърво ,което ражда кисели ябълки ,винаги ражда кисели ябълки!Далеч съм от мисълта да се конфронтирам с когото и да е в този форум.

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    13
    #7

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Сигурно сте прав за себе си, но и аз не съм била доволна от 10 годишната си Candy, която бавно пълнеше вода, не взимаше добре праха за пране от ваничката и се налагаше да го слагам при дрехите. Те пък от своя страна излизаха с петна от прах и като съхнеха някои материи имаха особен мирис.Чистила съм и всичко, но без резултат. Кажете ми, трябва ли сега да казвам на хората, които са си купили Candy последен модел, че уредът им е боклук при условие, че моята е стара, а тяхната е последен писък на технологиите? Има разлика между модел от 98г - какъвто беше моят, и този от 2008г. Все пак ще е несъстоятелно от моя страна, а разбира се и от Ваша ако го правите. А и моделът, който съм си избрала сега и за който иди реч в тази тема, е много различен и като дизайн, който мен напълно ме устройва, поради липсата на място и ситуирането на уреда в антрето. Направете си труда да потърсите снимка на модела и ще видите за какво става въпрос. Мислите ли, че ако не струва, ще спечели награда за 2007г? Помислете малко. А и аз не искам да Ви убеждавам, а да получа мнение от друг потребител на точно този модел.
    P.S. Не очаквам суперлативи за пералнята, а да обменя мнение с потребител, който ползва същата, защото в този форум видях да се обсъждат всякакви модели, но не и Indesit Moon.

  10. Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    495
    #8

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    И аз не съм чувал добри думи за италянските перални. Проблемът е че материалите от които се произвеждат са евтини и некачествени, от там и честите дефекти и малкия еклсплоатационен живот. Да не говорим че една пералня БЕКО за сравнение е с пъти за предпочитане от Индезит!

  11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    60
    #9

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Аз пък съм с Miele

  12. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    323
    #10

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Присъединявам се 100% към мнението на zla gad

  13. Member
    Тук е от
    Nov 2006
    Мнения
    447
    #11

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    Цитат Първоначално публикувано от Niakoi
    Присъединявам се 100% към мнението на zla gad
    И аз!

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    82
    #12

    Re: Мнение за пералня Indesit Moon

    enigma поздравявам те за този избор аз съм голям фен на индезит още от 2003-2004 започнаха да ги правят така че да изплакват добре аз не съм използвал Moon но съм убеден че е много добра

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. INDESIT MOON (наблюдения)
    От sunshine0 във форум Друга битова техника
    Отговори: 3
    Последно: 05-03-16, 16:01
  2. Indesit IWE 6125 пералня
    От Filip Dimitrov във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 01-02-15, 13:05
  3. пералня INDESIT WIXL85
    От todor botev във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 31-12-12, 00:27
  4. Пералня Indesit 800 оборота
    От FlexFit във форум Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 05-06-09, 09:49
  5. Пералня Indesit
    От krasiika във форум Бяла техника
    Отговори: 5
    Последно: 16-12-07, 15:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе