Какво ще кажете за пералните Neo
Здравейте! Трябва ми пералня без екстри с изключение на 1/2 пране и не по-малко обороти от 600 . Насочил съм се към нео , че са евтини и ми изглеждат добри. Едни роднини имат нео и са доста доволни за тази пералня от нисък клас. Насочил съм се към този модел : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09010719 . Или ако имате наблюбения върху друг модел, споделете !
П.С Пералнята ще се ползва редовно и ще трябва да работи най- много 5 години даже и по-малко ( не ме питайте по какви причини ) Весели празници !! :Drinks:
Re: Какво ще кажете за пералните Neo
Ако, ще я ползваш ти не ти препоръчвам този избор. Лично аз досега не съм чул оплакване от марката НЕО. Всеки е супер доволен и даже се опитва и мен да накара да си купя нещо такова. Аз не бих си купил подобно нещо за мен. Гледах пак в маркета една Кьортинг за 399лв. Малко по-надеждна ми се вижда: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023327 но все пак избора си е твой. Иначе като екстри е добра преди 4 години като си вземахме за вкъщи пералня с подобни параметри беше 625лв. От тогава вкараха и еко такса и т.н. а защо е им падат цените не мога да кажа.
Цитат:
Първоначално публикувано от glarus
Ако, ще я ползваш ти не ти препоръчвам този избор. Лично аз досега не съм чул оплакване от марката НЕО. Всеки е супер доволен и даже се опитва и мен да накара да си купя нещо такова. Аз не бих си купил подобно нещо за мен. Гледах пак в маркета една Кьортинг за 399лв. Малко по-надеждна ми се вижда:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023327 но все пак избора си е твой. Иначе като екстри е добра преди 4 години като си вземахме за вкъщи пералня с подобни параметри беше 625лв. От тогава вкараха и еко такса и т.н. а защо е им падат цените не мога да кажа.
Да и аз не бих си взел нео за мен . Кортинга има супер характеристики за тази цена! Супер е само да е що годе надежна. И аз не съм чул нещо лошо за неотата та затова и направих тая тема да не би да са някакви боклуци. Благодаря ти за бързия отговор!
Пералните НЕО са производство на Vestel Турция. По нищо не се различават от CROWN, HUNDAI ,BESS и още няколко марки на пазара. Разлика има само в дизайна на лицевия панел(по разбираеми причини). Всички изброени са от ниския ценови клас и сравнително надеждни при нормална експлоатация. Ако не робуваш на марки и модели и не си фен на многото екстри при дадена марка я купувай смело. Надявам се да съм бил полезен.
Благодаря на двамата от общо 116 прочитания на темата които благоволиха да напишат някой ред... :Drinks: Пералнята е купена
Купувачите искат евтини стоки и търговците им ги дават, дано не ти дефектира пералнята.
Отговор: Re: Какво ще кажете за пералните Neo
Здравейте,
Преди седмица си купих пералня Нео с ц.600 оборота. Виждам,че Вие отдавна имате такава.Доволни ли сте?
Отговор: Какво ще кажете за пералните Neo
Ми ползвам такава от 2010, от която последната 1 година и 3 месеца на ден я пускаме по два пъти. Като цяло съм доволен от пералнята, като изключим че е по-шумна.
Перфектни са неото - имаме 3та година 2БР
Лятото и пукам гъза на едната по 3-4 пранета едно след друго и не е мръднала още
Да дам репорт в старата тема.... НЕо- то му готвя замесник, че с 500 -те оборота на центрофугата не може да изтиска дрехите достатъчно и се налага сушилнята да върви повече време.
П.п Иначе още държи пущината.
майтап няма!
и аз купих за бабата пералня NEO преди 5-6 години с идеята, че понеже малко ще се пере, няма значение каква е, тя пък не само още се държи, а и си пере съвсем задоволително... вярно е по-шумна, ама на кого му пука
Моята е на 800 оборота и не виждам ефект да я сменям с друга.