Резултати от 1 до 3 от общо 3

Избор на пералня с допълнителен вход за топла вода?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Избор на пералня с допълнителен вход за топла вода?

Здравейте, скоро смятам да си купувам пералня и съм се ориентирал към такава с доп. вход за топла вода (имам 200л бойлер с колектори) но нищо не знам за тези модели. Как смята температурата на водата? Ако имам 90*С в бойлера и пусна програма 60* смесва топла и студена ли? Бихте ли препоръчали модели до около 700-800 лв. ? Незнам цените на такива колко вървят но не съм склонен много да давам принципно над 1000лв.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

Re:Избор на пералня с допълнителен вход за топла вода?

Термо сондата е най-ниско долу до нагревателя и при постъпване на вода с температура по-висока от зададената допълва студена ( аналогично започва загряване ако е по -студена ) . Не съм срещал модели и за топла вода продавани в България . Тези ,който се продават внос от Англия са друга гоберния . Питаш продавача за преведена инструкция и колко е максималната температура на постъващата вода за модела .

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re:Избор на пералня с допълнителен вход за топла вода?

Днес отивам до техномаркет и питам за пералня с вход за топла вода:... показват ми единствената пералня в магазина която има такъв вход: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052409 whirlpool awo/e-91200. Това нормално ли е? Знам, че такива перални не се правят от вчера и само една пералня от 50 да има такава функция ми се вижда странно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Апарат за топла и студена вода
    От bright във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 15
    Последно: 18-02-13, 02:16
  2. Проблем с топла вода от бойлер
    От cocoatea във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 6
    Последно: 08-02-10, 05:50
  3. Въпрос за топла вода от бойлер
    От veskob във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 14
    Последно: 06-08-09, 09:30
  4. Топла вода към перална?
    От peter74 във форум Бяла техника
    Отговори: 11
    Последно: 12-11-07, 21:27
  5. топла вода
    От radko във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 3
    Последно: 18-01-07, 00:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе