Мнения зя съдомиялна Елекролукс - ESF - 46710
Дойде време и за купуване на съдомиялна. Засега съм харесал ей това Елетролуксче - ESF - 46710. Та питанката ми е ако някой я ползва да сподели впечетления, както и да каже какво го дразни или какво и липсва.
Интересува ме принципно и какви функции е хубаво да има.
Re:Мнения зя съдомиялна Елекролукс - ESF - 46710
От три дни съм с този модел на АЕГ / Електролукс - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052196. Подобен е на твоя. Гледам, че копчетата са същите, та погледни дали щракат при лек натиск, защото на моята съдомиялна трябваше да се натискат много силно, за да реагират. Направо ги вкарвах в корпуса, за да задействат някоя функция. Вчера дойдоха от сервиза и ги оправиха. Оказа се накриво поставена платка на копчетата. Явно контролът в завода не е на ниво, щом пускат да мине уред с такава явна неизправност. Иначе е хубава машинката - много е тиха и мие чудесно. На твоята имаш функциите, които ти трябват. Моят съвет е да погледнете и по-големите модели. Не са много по-скъпи, но са по-ефективни. След вечеря с 3-4 госта, моята машина се напълни. Пък нека си пише, че е за 12 комплекта. Цапайте и мийте със здраве:)
Мнения зя съдомиялна Елекролукс - ESF - 46710
Между другото гледах и тази като твоята, само че за 9 комплекта
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054215
и май в един завод се правят с АЕГ-то, та затова заради 200 -те лева разлика се насочих към Електролукса.
Здравейте
Извинявам се, че се намесвам в темата ти curizo, но имам същите въпроси като теб. За да не пускам нова тема с подобно заглавие използувам твоята. Надявам се, че нямаш нищо против.
И при нас настъпи момента за избор на миялна машина. Става въпрос за около до ~700лв. бюджет. Харесахме една AEG FAAAUTO от Технополис /Пловдив/ за 649лв. Но не намирам информация за нея, само в разни турски сайтове се появява. Някой може ли да каже нещо за нея или да даде съвет за някаква друга, която да я бъде. Или да изчакаме евентуалното зареждане по коледа за по голям избор
Разгледай модел SMS40M02EU. Надхвърля ти бюджета с 99лв. но те уверявам,че си струва всеки лев. Успех в избора!
В интерес на истината я загледах, и то много. Даже и жената я хареса. Видях я в Асеновград в един магазин. В Пловдив казаха, че може да я имат в ТЕХНОМИКС / складовете на Брезовско шосе/ или да си я поръчам онлайн. Нещо не съм много навит за онлайн покупка. Чакам заплатата и до края на седмицата ще я вземем. Ако я нямат в Пловдив ще се набутам сигурно и за транспорт от Асеновград. После ще пиша отзиви за нея.
Поръчахме я, ще я докарат във вторник, БЕЗПЛАТНО. Само дето няма ръководство на разбираеми за мен езици /Български, Английски или Руски./ В сайта на БОШ има на 10 езика но не и на тези. Ако някой на ръководство за тази миялна ще съм благодарен да ми го прати.
Елекролукс - ESF - 46710
Имам я от 7 месеца работи идеално
работи много тихо и измива много добре
дори цената и в техномаркет се е повишила със 100лв.