-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Малко почивка от Бош и АЕГ :) 109 страници и нито ред за марката Maytag. Нещо съм се захлебил за модела от май 2013 г. 10kg Maytag Washing Machine | MWA 10149 WH
http://www.ebay.co.uk/bhp/maytag-washing-machine
Това, което мен ме топли е, че има запазен вид, работила е сигурно 1,5 г., искат ми поносими пари за използвана машина - 400лв, има А+++ и 10 кила капацитет - учудващо много пране за стандартни размери.
Ама като се замисля, тогава пък защо е толкова евтина, ако наистина е МАРКА,според продавача, (само дето от 2006г е собственост на Уърпул). В препратката по-горе пише, че е с тих асинхронен двигател, ама общия шум не ме очарова, че и този на центрофугата (след минута 21.30) https://www.youtube.com/watch?v=6kcnkXJvExA
Какво да правя, бе хора, да я вземам ли? Нещо трябва ли да ме притеснява? Предлагат ми я от стабилна верига със сервиз.
В друга морга за перални ми похвалиха модел на Баукнехт за 330 лв. Цъкам в нета и виждам оплаквания от 10 германеца + 4 годишната възраст на модела. :thumbdn:
-
Ако стане нещо недай боже,ще имаш паметник.В БГ това е екзотика и не знам за сервиз.
-
Не се чуди а взимай, Майтаг - това си е Уърпул и е с много добро качество.За сервиза има кой да мисли...нямаш никакви грижи.
-
Здравейте! Моля, за мнения за комбинирана пералня със сушилня!
-
По-добре си вземи пералня със 1600об/мин
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
dwrbudr
По-добре си вземи пералня със 1600об/мин
Защо, би ли се обосновал/а?
-
Цитат:
Мицубиши
Здравейте! Моля, за мнения за комбинирана пералня със сушилня!
Гледай да е клас А с термопомпа, от сушилните имам наблюдения към АЕГ супер са, отделно и пералните са добре.
-
-
Питането ми е за един уред / 2 в 1 / , комбиниран, дали е функционален до 900 лева.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Zygot
Гледай да е клас А с термопомпа, от сушилните имам наблюдения към АЕГ супер са, отделно и пералните са добре.
Може ли конкретен модел да ми предложиш?
-
2 в 1 използвам вече 21 година.Доволен съм-SANGIORGIO GHIBLI 1000.Предвид цената на тока,бих препоръчал комбиниран уред с термопомпа и по-високи обороти на центрофугата.Мисля,че трудно ще се намери за цена около 900 лева.
-
Цитат:
doooon
2 в 1 използвам вече 21 година.Доволен съм-SANGIORGIO GHIBLI 1000.Предвид цената на тока,бих препоръчал комбиниран уред с термопомпа и по-високи обороти на центрофугата.Мисля,че трудно ще се намери за цена около 900 лева.
Благодаря! Бихте ли ми предложили конкретен модел, дори и на по - висока цена.
-
-
Цитат:
rkk
Не се чуди а взимай, Майтаг - това си е Уърпул и е с много добро качество.За сервиза има кой да мисли...нямаш никакви грижи.
Абе и аз се надявам да е добра машината, ама не защото е Вирпъл, ами защото са я правили за англичанята. Щом в UK дават 10 годинки на чаркалака, логично е да е здрава, ама ...
Ето как се постига качество на добра цена:))- In 1938, Maytag provoked strikes by the company's workers because of a 10% pay cut.[1] The company was able to beat the strike because of the intervention of four military companies, including a machine gun company, of the 113th Cavalry Regiment, Iowa National Guard. (wikipedia)
(През 1938 от Мейтаг предизвикват стачкуване на работниците заради орязване на заплатите им с 10%. Компанията е потушила стачката с помощта на 4 военни отряда, включително къртечния отряд на 113 конен полк на Националната гвардия в Айова.)
А ето го и бат'Мейтаг приютен вече в къщи, как си подмята едно одеалце в големия барабан https://www.dropbox.com/s/8io6jpf9ih...17.12.mp4?dl=0
След Кандито с горно зареждане и мотор на изтребител, което също е произведено 2013г, тази ми се струва извънземна. Пляскат само дрехите, а на 1000 оборота центрофугата си прави едно нежно "фиуууу" :), врътка три пъти на сухо прането и ми пише колко милилитра чорба да сложа :god До сега беше на око, с яко предозиране. Другите фокуси са непотребни.
-
Честито! със здраве да я ползвате
-
kalcheff1 за какви пари взе пералнята?
10г гаранция на частите не е зле, пълна гаранция щеше да е по-добре, но само Миеле май предлагат такава.