Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Италианецът е прав!
Който иска чиста и свежа пералня-само Прах,без течните и омекотители.
Иначе става блато!
Старият ми 24-годишен Уърпул,никога не е прал с течен препарат.И докато е „жив”няма да го види!
Никога не е миришел на блатиста местност!
Назад в темата съм писал за този проблем,но няма кой да чете!
Не всички перални имат в дозатора за течен препарат. Нашата пералня е стара, от 2014 накъде, и няма задържане на течност в отделението. Всичко изтича вътре или трябва да го сипваш в/у дрехите
2 Прикачен файл(ове)
Внаги сме слагали праха в барабана.Прикачен файл 24093
Това е отделението за прах на тригодишното Миле,само се поддържа сухо за да не се образува мухъл.
Ето маншонаПрикачен файл 24094
Щом искате свежи дрехи и чисти перални-Грижете се за тях!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Viking72
Направи клип на вълната.
Eти клипчето за голямото отцеждане на Вълна. Програматорът сигурно прескача, за да не върти 15 минути. Предполагам знаеш немски.
https://www.youtube.com/watch?v=qkfOJfJaX2Q
2 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 24096
Прикачен файл 24097
Утре ще пусна една програма Вълна с Милето,за да направим сравнение,между Сименс и Миле.Дали има голяма разлика в тази програма.
При 30 и 40 градуса ми позволява само корекции на центрофуга.Иначе производителят е заложил-1400 оборота в програмата.
Не мъчи пералнята. Има много подобни клипчета в тубата. Тази ми хареса как пере :) https://www.youtube.com/watch?v=2dlAq6M8Lsc
А за Вълната съм е пускал винаги на 600 оборота.Не знам защо германеца и е задал 1400?
Не съм много убеден в добрата програма на Самсунг.
На клипа е спестено накисването,което сигурно не е малко.
Прахът беше много.
Аз също не съм особенно доволен от програмата за пране на вълна на мойта пералня.Повече има киснене от колкото въртене както се вижда и на клипа със Самсунга де.Мисля да си направа експеримент и да ги занеса на общестевена пералня за да вида ще има ли разлика във резултата на изпиране.И омекотител на вълна не слагайте това е най-голямата грешка:thumbdn:
[QUOTE=brotzki;832662]На какъв модел леген с ремък переш? :D При мен май е най-зле от клипoвете. 2-3 завъртание за 20 минути. :D[ /QUOTE]
Лигенът не е с ремък а директ драйф:thumbsup: Зен технолоджи най-тихата в света:thumbsup: Уърпул, красива като Преслава и с центруфугата на Галена:thumbsup:
[QUOTE=itallianeca;832665] Цитат:
brotzki
На какъв модел леген с ремък переш? :D При мен май е най-зле от клипoвете. 2-3 завъртание за 20 минути. :D[ /QUOTE]
Лигенът не е с ремък а директ драйф:thumbsup: Зен технолоджи най-тихата в света:thumbsup: Уърпул, красива като Преслава и с центруфугата на Галена:thumbsup:
Браво, и я пускаш/спираш през смартфон.:thumbup
Здравейте приятели. Тъй като старата пералня сдаде багажа съм се насочил към следните две перални ПЕРАЛНЯ BEKO WMY 71283 LMSB2/Silver | Перални | Перални | Домакинск и ПЕРАЛНЯ AEG L6FBI27W | Перални | Перални | Домакински е . Дайте мнение по въпроса като ценовия диапазон е до към 650 лв макс. Бъдещата пералня ще е подложена на ежедневен тормоз .
Какво значи ежедневен тормоз?
Малки деца,професионална употреба/хотел/...
Цитат:
Viking72
Какво значи ежедневен тормоз?
Малки деца,професионална употреба/хотел/...
Малки деца и се пере ежедневно дори по 2 пъти. Проблема ми е спешен че след два дни си докарвам децата и требе много да се пере. Кой от двата модела според теб е по удачен или може и друго предложениел На старата замина платката и ремонта с нова е 330 лв което според е лудостл
Мнения за избор между следните два модела : AEG L64740VFL и AEG L6FBI27W ?
Не бих отхвърлил и други предложения в този ценови сегмент.