-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Цитат:
Gоrеnје W8544N/І (инвepтop)- 5 гoдини гapaнция, 549 лв и бeзплaтнa дocтaвĸa. Πepaлня ĸaтo пepaлня, имa шиpoĸ oтвop, вpaтaтa ce oтвapя нa 180, гoлям ĸaзaн, тoя инвepтop дaли гo бивa- нe знaм, пepaлнитe Гopeнe нe ca oт нaй- тиxитe; интepecнoтo e, чe жeнa ти мoжe дa cи нaпpaви двe пpoгpaми caмa и дa cи ги зaпишe (мoятa гo нaпpaви тoвa и caмo тяx пoлзвa); caмo нe ca измиcлили цeнтpoфyгaтa- нaй- ниcĸитe oбopoти ca 800.
пп Бpaвo нa Фaгopa. И aз ce бpaĸyвax пpeди 17 гoдини, нo oт тoгaвa cмeниx 3 пepaлни и нитo eднa cъпpyгa- явнo cи нямaм ĸъcмeт.
А какво ще кажете за тази:
ПЕРАЛНЯ CANDY GVS44 138 TWHC / 2-S | Перални | Перални | Домакинск

Инверторен мотор, 8 кг, 5 години гаранция и за 569 лева?
-
Ако е към мен въпроса- нямам представа. Старите Канди бяха издръжливи, разглобяваха им се казаните, правеха ги в Италия и UK (май Ирландия), сега предполагам в Турция и Китай.
-
Aз все още съм в чуденка за пералнята.Отказах се от Бекото. Насочила съм се към бош, сименс или самсунг. Обаче моят мъж не иска турска пералня, а пък аз не искам индезит и производни. То остана едно LG и AEG. Макар,че съм виждала да пише и на бош-а - произведен в Полша. Та питанката ми е - мога ли да разчитам на турския Бош / предполагам е по- добър вариант от Беко / Ще се взема от технополис или техномракет - искам да я вида на живо. Трябва ли да ме притеснява факта, че лагерите не могат да се сменят? И осен програмите които ме интерсеуват, какво друго да гледам на пералнята ?
-
Взимайте Беко-то с 5 години гаранция!
Bosch-мош - ала-бала. Само цената е +150-200-300 и т.н.
-
Моля за съвет за избор на пералня до 600лв. Кандито от горния линк добър избор ли е или да търся AEG втора ръка за тези пари? Жената иска само от 8кг нагоре.
-
Търсете нова с 5 години гаранция. На старо някой немски Бош, Сименс или АЕГ би трябвало да свърши работа. Погледнете тази
https://www.tehnomix.bg/edra-bjala-t...44-ni?___SID=U
-
Aз все още съм в чуденка за пералнята.Отказах се от Бекото. Насочила съм се към бош, сименс или самсунг. Обаче моят мъж не иска турска пералня, а пък аз не искам индезит и производни. То остана едно LG и AEG. Макар,че съм виждала да пише и на бош-а - произведен в Полша. Та питанката ми е - мога ли да разчитам на турския Бош / предполагам е по- добър вариант от Беко / Ще се взема от технополис или техномракет - искам да я вида на живо. Трябва ли да ме притеснява факта, че лагерите не могат да се сменят? И осен програмите които ме интерсеуват, какво друго да гледам на пералнята ?
От две години сме с пералня Бош и няма никакви проблеми. Гледай серията 4-та е най-ниския клас, 8-ма е най-висок клас. Взех от произведените в завода, в Турция ( 6-та серия), след съвет от познат работещ в Технополис. Същия ми обясни, че в Турция е по-голям контрола на качеството. Имам и сушилня Бош за немския пазар, която е произведена в Полша. Личното ми мнение, е че марките са Бош/Сименс и Миеле.
Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk
-
Марките вече не са това, което бяха. Напразно сте отписали Beko-то. Според мен това е отлична пералня като цена-възможности-качество.
-
Да,да......пропуснах да спомена и според мен, Беко правят качествени уреди......по коментари от познати използващи марката.
П.С. Не претендирам, че съм познавач. Изказвам мнение на потребител.
-
ПЕРАЛНЯ BEKO WTV 8633 XS0 | Перални | Перални | Домакински k
А горението сравнено с тази? По добре 5 годишна пълна или 10 год.за мотора?
-
Бекото от линка мисля, че е чудесно!
Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk
-
При такава ситуация , да кажа и аз !
Имам приятел с Беко , по-дърто , ... ама "мели" всичко и то от доста време ... без проблеми . А и с 5г гаранция , те това е истината .
-
Това последното Беко не е с 5 години гаранция. Аз лично бих взел 5 години пълна вместо 2 години пълна + 10 на мотора, но това е въпрос на вкус. Аз бих взел Горенето, но е малко по-скъпо. Беко не са лоши също мисля.
-
На мотора обикновено нищо не му става, докато през това време платката сдава багажа.
-
5 години пълна гаранция само е изборът!
Gorenje - мнението на мои познати, притежаващи специално перални на марката не е ласкаво, меко казано.
От бързото проучване по магазините преди 8 месеца, марките до 900лв. са AEG/Electrolux, Siemens, Bosch, Beko. Уточнявам, че ставваше въпрос за определени модели и задължително с 5г. пълна гаранция на промоция. Miele е в друг ценови клас и него не го коментирам. Както и n-та употреба от незнайно къде.
Останалото си е жив късмет. Candy - Made in China, Zerowatt също, Whirpool - качество и сервиз под съмнение. Hotpoint и производните им - много оплаквания от клиенти. Шум, не пере добре, недостатъчно количество вода и др.