Re:избор на сушилна машина
Влагата се отделя в контейнера или заминава по дренаж в канала(ако има такъв). Машината излъчва топлина която на терасата ще губиш, но пък на хладно машината ще работи по ефективно заради по добрите условия за работа на кондензора. Трябва да се осигури място за свободно движение на въздуха около уреда и да не се допуска излизащия горещ въздух да попада във входа за студения. Самата машина не вибрира и може да се постави върху шкаф.
Не знам как са сушилните на Индезит, но след проблеми с пералнята ми от тази марка я отбягвам.
Благодаря за информацията, моля за препоръка за марка и модел за кондензационен тип сушилна машина на стойност около 700 лева. След като Индезит не са препоръчителни, какво да избера?
Предполагам, че AEG, Миеле и Бош са добри марки, но те са значително над бюджета ми (цените са 1000-1800, при бюджет 700).
Видях и по-компактни модели на Беко, но тази марка никога не съм ползвал (почти всички уреди са ми Индезит), дали е наистина лошо турско качество?
Моля за съдействие, защото няма как да сушим дрешките на детето :) :) :)
А аз ще използвам темата да си задам моят глупав въпрос :)
Има ли кондензационни сушилни за вграждане?
Избягвай тип комбо :пералня и сушилня . Защо : След продължителна работа 3г семерингата се изпича и теква./нищо , че е силиконова/.
Ето една не лоша алтернатива на италианските производители http://www.techno-mix.com/SUSHILNI-M...E-D-63325.html Леко ти надхвърля бюджета, но ако е преодолимо, е доста добро съотношение цена-качество. Описанието от линка е доста подробно. Единствено ще добавя, че е с автоматичен принцип на работа, т.е. не се налага да пресмяташ времето необходимо за изсушаване. Могат да се сушат всякакви материи включително и вълна. Успех!