-
Перални,Препоръки 2008г
Здравейте!
Искам да питам за този модел пералня http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09009714 INDESIT WIL-85
-ПЕРАЛНЯ
-800 ОБ./МИН
-КАЗАН ОТ ПОЛИПЛЕКС
-РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ
-4 СЪКРАТЕНИ ПРОГРАМИ ПРОГРАМИ
-ОТЛОЖЕН СТАРТ
-АВТОМАТИЧНО ДОЗИРАНЕ
-В/Ш/Д-85/60/55
какво означава казана да е от полиплекс? Това добро ли е или не?
Двоумя се и за този модел http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09022860 WHIRLPOOL AWO/D-41135. Моля за мнения,предимно за Индезита ако някой има този модел моля да сподели. Благодаря!
-
Перални,Препоръки 2008г
Споделете впечатления за пералня със сушилня AEG.
-
Перални,Препоръки 2008г
Здравейте,
Имам пералня Whirlpool AWT 7125/S и от известно време започна да се държи странно. Не искаше да балансира добре дрехите при центрофугиране, системата за дебаланс не реагираше и като взех да я заглеждам, установих, че електрониката и се е смахнала (въпреки, че не даваше съобщения за грешки). Не искаше да отлага старта на програмата, при избор на програма и задаване на температура дисплея за температурата изгасваше, продължителността се нулираше и всякакви такива шантави показания. След няколко опита да я рисетна (спиране на захранването за кратко и продължително време и т.н.) се ядосах и развъртях здраво селектора за програмите и май се рисетна, защото започна да се държи нормално, да дава правилни показания за температура, време и доп. функции, както и да центрофугира, без да играе ръченица:).
След дългото встъпление, искам да попитам, знае ли някой процедура за рисетване - примерно комбинация от бутони или нещо такова, защото развъртането (бързо и няколко пъти) на селектора, едва ли е начина за рисетване/изчистване на сервизни грешки.
Благодаря предварително.
-
Перални,Препоръки 2008г
Питах за Хюндай-пералня,но няма нищо.Сега ще питам за LG моделите,които са с капацитет 7 кг.В Техномаркет има 2 модела,които са приемливи за мен-WD-10256TR и WD-80150TR.Предпочитам този ,който има терморегулатор и могат да се регулират оборотите.Ще съм благодарна ,ако има отзиви и от използващи тази марка .Благодаря.
-
Перални,Препоръки 2008г
Здравейте,
Имам следния въпрос: Имаме пералня Индезит WIA 82 и нещо се повреди. Първо индикаторът "люк блокиран" започна да свети постоянно, после започна да бърка програмите и накрая отказа да работи. От сервиза ни казаха , че платката е "заминала" и не може да се поправи . Предлагат нова за 180лв + 20 лв памет + ...лв. за труд. Пералнята е на две години и струваше навремето 449лв. Въпроса ми е дали си струва да се вземе нова платка за такава сума, и какво би било правилното решение в този случай?
Ще съм благодарен ако споделите мнението си!
-
Перални,Препоръки 2008г
вземи си нова пералня защото ако след някой месец ти се скапят лагерите ще трябва да си купиш комплект казан с барабан тъй като при този модел не се сменят лагери
цената на казана е колкото на платката
-
Перални,Препоръки 2008г
Здравейте на всички, изправен съм пред избор между тези две перални цената е почти една и съща /около 500 лева/ с единствената разлика че Занусито е на 1000 оборота а Bosh по малко от 1000 , прочтох доста за препоръките но не намерих много информация за Зануси.
Ще съм Ви безкрайно благодарен ако ми посъветвате коя от двете да си купя.
Трябва да реша днес! :)
-
Перални,Препоръки 2008г
Ползвах до скоро едно Зануси.Разбивах го от експлоатация и беше желязно.Само че не знам дали е показателно, защото моето беше стар модел и беше на малко обороти.Не знам длаи сегашното им производство има нещо общо със старото.В общи линии- примири се че всичко е въпрос на късмет :) Успех с покупката!
-
Перални,Препоръки 2008г
купих пералня от техномаркет във вторник (whirlpool awe 6516), но едва снощи успях да я монтирам.
още на първото пране изпод нея започна да излиза вода и като я огледах видях една доста голяма пукнатина на казана, точно над противотежестта. изглежда е някакъв транспортен дефект, въпреки че беше опакована и ми я докараха от магазина
-
Перални,Препоръки 2008г
-
Перални,Препоръки 2008г
коя марка е по добра Whirlpool или ELECTROLUX
-
Перални,Препоръки 2008г
Според мен Електролукс. Но виж коя пералня къде е произведена и колко гаранция й дават.
-
Перални,Препоръки 2008г
По принцип Електролукса май беше в Унгария, а Уърпула в Словакия, а гаранцията им е по 2 години, ако не бъркам или ако не са на някаква промоция.
-
Перални,Препоръки 2008г
моля, помогнете! След дълго обикаляне по магазините и изчитане целия форум относно предлаганите на нашия пазар перални машини не мога да си избера какво да закупя. Нищо не разбирам от техника, а каквото и да купя все се разваля бързо. Моля, предложете ми марка и модел пералня, естествено в границите на възможното за мен - някъде докъм 800 лева. Благодаря предварително!
-
Перални,Препоръки 2008г
големия избор в момента наистина обърква хората.навремето като имаше само перли, не беше така. :)