Добре е че имаш, но обясни какво е вредното въздействие от него и как ти го почувства! А така само да казваш "вреден е" без да кажеш с какво е вреден и на какво вреди тук не върви!Цитат:
Първоначално публикувано от mvarbanov
Преглед за печат
Добре е че имаш, но обясни какво е вредното въздействие от него и как ти го почувства! А така само да казваш "вреден е" без да кажеш с какво е вреден и на какво вреди тук не върви!Цитат:
Ама и Лазар е много загрижен за теб, да не мислиш че той говори - просто така.Цитат:
Мисля че само си чешим езика,след като има котлон да вземе да замери на какво растояние се усеща индукцията.И тогава да говорим.Имам уред които улавя микровълни и магнитни полета и повярваите има доста стабилно магнитно поле,сравнение с стъклокерамичния и обикновен котлон.Ако искате подлагаите се на това поле,аз отказвам. :095:
Ще ставаме ли сватове?Цитат:
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg488095
Ония от NASA ряпа да ядат! :)) :-memnon :))Цитат:
Точно така......добре си ме разбрал :yahoo:
Цитат:
С какъв уред замерваш ?
Купих го от Conrad Electronic универсален можеш да откриваш проводници в стена,и доста други работи :blob
Да, знам го. С него и космическо лъчение можеш да измериш. Не знам само как е с радиацията по марулите. Мери ли я?Цитат:
Aбе колегата да не минава и покрай работещ електрожен, че пак има магнитно поле. :))Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
mvarbanov Колега много филми гледаш .
Гледам да не минавам че станала беля :))
Представете си сега, че колегата @mvarbanov е електроженист... Ще се откаже от кариерата :-memnon
За тези с магнитните наколенки, няма да говоря. Направо може капачките да ти паднат от магнитното поле :yahoo:
Колега наистина след като имаш такъв котлон и смяташ, че толкова вреден и никои не може да те убеди в обратното подари го на Lazar, пък той да му мисли :)
Е, ще почерпя :yahoo: :ole :Drinks:
Не мога да направя това.......РЕЛИГИЯТА МИ не го позволява angel
Няма проблем - продай му го за 2с'тинки тогава! :) Това никоя религия не го забранява. :))Цитат: