не знам в момента каква марка е Шарп ,не съм се интересувал но със сигурност не е японска .. кой ги купи и ги сглобява ?
Преглед за печат
не знам в момента каква марка е Шарп ,не съм се интересувал но със сигурност не е японска .. кой ги купи и ги сглобява ?
Няква турска работа е, но ги хвалят много. За тия пари май няма кво друго. В другата тема гледам, че си писал за Bosch. Аз със сигурност бих ги предпочел, макар и най-ниската серия.
всичко ми се струва един дол дренки .. бошовете ги гледах на живо ,не ми харесва нещо сглобката но все пак бош уж .. малки барабани ,малки отвори отпред ,машини с 55 дълбочина ги дават до 8-9 кг как да стане ..
В това отношение най-добре AEG, но там отиваш на други пари. Погледни ги Sharp, за да ги хвалят толкова, предполагам, че има защо.
Защот си плащат да ги хвалят, вероятно.
Това си е оригинален Vestel.
Обмислям покупка на тази сушилня - BOSCH WQG233D1BY
Имате ли мнения за модела и дали съм се ориентирал правилно или има и по-добри варианти на Bosch.
Модела е добър. Няма да сбъркате със сигурност. По-добри варианти до какъв бюджет? По-скъпите модели са със самопочистване, което преди беше проблемно за марката. Сега уж е оправено.
Ами тази я намирам за около 1500-600лв. бих вдигнал и с още 300-400лв. бюджета, но не знам дали има екстра, заради която да си заслужава да минавам към по-горните 8-ма серия. Преди години като взимах пералня Bosch също заложих на 6-та серия, защото не успях да намеря причина да дам повече пари за 8-ма.
Мислиш ли, че е така? За тези твърдения някои съфорумци ще те изядат с парцалите :BigGrin А относно споменатия модел сушилня, аз мисля, че си има всичко необходимо, което може да се иска и също като питащия, не виждам кой знае какъв смисъл да се дадат повече пари за 8-ма серия (освен ако не се търси някоя специфична екстра налична само там).
Колеги, за пореден път пиша:
Всички домашни устройства са проектирани за ненатоварено ползване в рамките на гаранцията и/ или 3 до 7 години максимум.
Като последният срок е нормативно определен единствено за една държава, на която не е възможно да напиша името тук. Все още.
За всички останали максималният период на използване е 5 години. 7-10 за резервни части.
Всеки си има приоритети, бюджет, възгледи и т.н.
Просто имайте предвид написаните експлоатационни срокове по-горе.
За мен посоченият Bosch за този бюджет е много добър. Ако искате по-висок клас и екстри модел, трябва търсене на съответен магазин за тази цена. В смисъл да намерите 8-ма серия на цената на 6-та. За нов уред с гаранция пиша, а не за сушилня от Sperrmüll.
Това не е невъзможно, но иска умения и търсене!