Re: Какъв бойлер вeртикален емйлиран на Елдом или Tesy стъклокерамичен ...?
Бягайте далече от ТЕСИ. Макар, че си купих проточен под налягане, а не такъв за какъвто става въпрос, смело мога да заявя, че тази фирма произвежда ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ с ниско качество и незадоволителни експлоатационни въжможности. Нямат сервизна база - ползват местни майстори, при което чакането и то дълго е нещо нормално.
П.С. Гледам датата е на първия пост е доста стара, но поне да помогна някой друг да не се прекара.
Цитат:
Първоначално публикувано от saint056a
badr, мога ли да се доверя на елдом неръждавейка? от едно място ми казаха че били много тънки да пестят материал, сега и julian споменава подобни проблеми с него.
ПС: при теси имам чувството че доста бързо водата се охлажда след предварително загряване, явно не са много добре изолирани.Ползвам в момента един 80л, лично мнение
ПС2 съвсем случайно попаднах на този сайт:
http://www.bnap.org/f/comments.php?D...onID=98&page=1
За водосъдържателя можеш.
Цитат:
Първоначално публикувано от badr
Аз все още не съм виждал пробит водосъдържател от нераждъвейка.А и не познавам човек,който да е виждал.
Емайлиран или стъклокерамика,което е едно и също, е най ненадеждно,но и най-евтино.
Пробит от корозия може да няма, но има пукнат по шева от температурните и механичните деформации. Сега се ползва максимално тънка нераждавейка за да е по-етино. А това означава слаб по механини показатели.
Затова не е оправдано този тип. А и все пак купуването на бойлер не е толкова отговорно като да си търси човек булка.
Лично мнение.
Цитат:
Първоначално публикувано от georgi_nz
А и все пак купуването на бойлер не е толкова отговорно като да си търси човек булка.
Лично мнение.
ти изби рибата направо с тоя лаф :) тук хората се тревожат дори при купуването на прахосмукачка или нови батерии за дистанционното :-memnon
П.С. Аз съм с бойлер Теси и не знам какво толкова го плювате, че е лоша марка и не знам кво си. Може просто да ви се е паднал дефектен модел. Явно и тук е въпрос на късмет. Аз лично казвам, че съм доволен от Теси, бойлерът е купуван преди 3-4 години и за сега ми върши работа, пък ще видим за напред.