1 Прикачен файл(ове)
Кой е този модел, моля помогнете
Много ще съм благодарен ако някой разпознае модела на тази печка Санг. Копчетата са с изтъркани надписи, не мога да намеря снимки на този модел за да ги надпиша пак, а не ми се разделя и с печката.:)ако някой намери инфо ще съм много благодаренПрикачен файл 13087
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Кой е този модел, моля помогнете
Модела на печката е S4CM66DP и информация за нея почти няма. Вариант е да се опита с магазина, от където е била закупена и да се говори дали те могат да помогнат.
П.П. Май и аз съм в грешка - керамичният плот е същият, но модела, който съм написал е с таймер, а тук такъв липсва. А не помните ли от ползването кое копче за какво е?
Ето и една снимка на същата печка, но е с доста лошо качество:
Прикачен файл 13091
Това, което различавам е, че четирите ключа отдясно са за котлоните. Останалите три отляво ще трябва да си ги спомните за какво са :rolleyes:
Отговор: Кой е този модел, моля помогнете
Ще пробвам да се разровя за този модел, щото май си го уцелил:) Първото копче са минути(таймер), второто градуси и третото са опции на фурната. Тази печка не ме е предавала никога, бързи и силни котлони добра фурна и не искам да се разделям с нея. Проблема е , че незнам градусите а фурната я включвам само в едно положени (горна и долна без вентилатор, но не мога да използвам другите)и таймера го пукам на макс и следя гозбата да не загори :)и накрая ръчно го изключам:) Бати Санга от 2000 го ползвам:066: Ако ни срещне съдбата с теб имаш една почерпка :Drinks: