Здравейте момчета. Не съм толкова на вътре с техниката и се нуждая от вашето компетентно мнение. Четох някои теми във форума, но не срещнах това което ме интересува. Та въпросът ми към спецовете е следния: У дома разполагам със Сушилня Elektrolux EDC 5310 от приблизително 3 години. Купих я втора употреба. Машинката си работеше до сега безпроблемно. Отворих я и видях че ремъкът е скъсан. След близо 20 дена ми доставиха от един сервиз в Стара Загора ремък съгласно нейната спецификация за 60 лева. Отне ми около 1 час смяната му. След като съпругата я зареди с пране за да я пробваме установихме следното. След като отворихме вратичката дрехите бяха страшно горещи(сравнено с по предни сушения), вътре пластмасата и барабана също бяха много нагорещени. В казанчето за водата имаше сравнително доста по малко вода от друг път. Та искам да ви попитам какво мислите, това нормално ли е(според мен не е). Предполагам си има някаква причина. Ако може някой да помага. Благодаря предварително.
п.с. Преди 3 или 4 години тук в този форум ми помогнаха за една пералня АЕГ с едни зъбчатки имах проблем тогава. И наистина в този форум има доста добри спецове, които се отзовават при нужда.