Здравейте,
В технополис има перални и съдомиялни с марката Grunding с 5 годишна гаранция. Има ли някой с наблюдения върху тези уреди ?
Здравейте,
В технополис има перални и съдомиялни с марката Grunding с 5 годишна гаранция. Има ли някой с наблюдения върху тези уреди ?
Тази марка е собственост на Koç Holding A.Ş., която произвежда и Beko.
Грундиг,когато бяха немска фирма,никога не са произвеждали бяла техника!
Тази домакинска техника,абитата я пускат на пазара през 2013 г.В БГ от кога се предлага не знам.За качество времето ще покаже.
Просто турските фирми Arçelik и Vestel пускат едни и същи продукти под безкрайно много марки ,за да объркат потребителите. Много чудно ,че някой се хваща на този номер.От тези 2 производителя нищо не бих купил.
Това за качеството в кръга на шегата ли е?
Защото има хора,които ще го вземат на сериозно.
Горното мнение е съвсем сериозно, за разлика от кухите празнословия на хора, които раздават истини от последна инстанция за уреди, дето не са ги и виждали /в конкретния случай - такива, брандирани като "Arçelik" /.
В Турция и Бангладеш да си уважават Arçelik, колкото си искат. Приятелката ми имаше неблагоразумието да купи 2 изделия на тези-->хладилник, брандиран като Blomberg и съдомиялна Beko. Повече такива издънки няма да има.
Те щото Бош, Индезит и сие някъде другаде ги правят.
Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk
Няма значение вече кое къде се прави!
Важно е заводите да са на фирмата производител.
То и японските климатици,които ги купувате са Чайна,ама са за японския пазар.
Другият път ще снимам Беко/Грундиг.../ да се види за какво става на въпрос.
Чудил съм се с какви профили/ планки /да монтирам,за да захвана амортисьори.
За другите инженерни творения не искам да пиша.
За много неща съм бил обективен,показах и слабото място на Миле,но това не значи,че абитата/ турците/ са №1 !
Нисък и среден клас на Бош/Сименс са с лепени казани.
Аз също съм имал две издънки с такива казани и лагери,затова се отказах от смяна на лагери на тези перални /лепените/!
Този пост е редактиран от Viking72; 09-10-17 в 21:40.
Ок,съгласен.
С това което съм запознат мога да отговаря.
Бош/Сименс 36% Джермани,30% Европа и Турция другите са по целия свят.
Има турско производство за Германия.
В зависимост от темата мерим с различни аршини!Аз поне изкарвам и керливи ризи.
При климите е друго.
По горе в темата има харесвам,които са смешни !Нещо подобно ,ако напиша при килимите се почва:
Кога съм се регистрирал колко поста съм имал..и тн.
Ами има администрация да ми изтрие постовете на нула да не се дразнят някои хора.
Хубаво във форума да се пише обективно!Нищо,че съм привърженик на германска битова техника-им показвам слабите места,това което е по мойта компетентност.
При климите това го няма!
А специално кой работи в Германия,Асан Асен,Володя и тн.,няма значение!
Всички спазват правилата и изискванията на фирмата!
Така,че хора,които чули нещо на женския пазар и дават мнение е ..много ..смешно.
Специално за Грундиг битова техника на абитата,няма кой да даде обективно мнение.
По нагоре съм писал откога се произвежда.
Този пост е редактиран от Viking72; 09-10-17 в 22:46.
А може би и те си имат мнение, което не съвпада с твоето. Не го изживявай толкова тежко.