Здравейте, от известно време имаме проблем с уреда - Electrolux EWX 147410 W, на около 4 години. Пералнята работи нормално, но сушилнята не може да изсуши дрехите. Нагрява, което се усеща по корпуса и по дрехите, но на 30-тата минута изключва, без значение колко време е зададено. Дори и да се пуснат 2,3,4 поредни цикъла по за 30 мин, дрехите пак остават доста влажни, направо мокри. Като горовим за малко количество дрехи. Само 7-8 чифта чорапи и 5-6 гащи, а за нормално количество дрехи не ми се мисли. В сервиза единствено могат да я тестват за "поне" седмица, ако им я занеса. Но преди да тръгна да вадя вграден уред в кухненски шкаф и да стоим "поне" седмица без пералня с две деца, едното малко, ми се иска да потърся съвет. Пробвах да изчистя филтъра, пробвах с калгон, в случай, че има котлен камък и е запушил нещо, поне като я пускаме няколко пъти по 30 мин да изсуши дрехите... никакъв резултат. Има две програми за сушене - на памук и на синтетика. Преди като се пуснеше на програмата за сушене на синтетични материи работеше колкото време си и задал, сега и тя прекъсва на 30-тата минута. Може ли да се пробва нещо или направо да си връзвам въжето, че това нещо ще ми такова майката докато го извадя.