Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24
Like Tree3Одобрявам

Баничарница Бай Бисер Варна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Баничарница Бай Бисер Варна

е, това обяснява доста неща

направените и замразени закуски никога, ама никога не могат да се сравнят с направените през нощта, така че мисля да си продължа взаимоотношенията с местната пекарна, при която всичко е чудесно

за заинтересованите варненци от района - ако си представите въпросната бай бисер, от другата страна на булеварда, на гърба на денонощния (посока техническия)

2.  

3. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    Несъм съгласен срещу евридей-а има една барачка ако знаеш какви баници милинки и други неща правят бе ако имаш път мини някоя сутрин и да знаеш ще почакаш.
    Това около ХЕИ-то ли ? Забелязал съм че има само една кръчма " Реанна " някъде там ли ?

Имиджът на ББ е граден от повече десетилетие, дадена верига дръпне ли напред от начало, мн. е трудно да бъде конкурирана от единични обекти, освен ако не стане сериозна издънка, главно в мениджмънта- примерно рязко вдигане на цените или влошаване на качеството. Сега колкото и да съм любопитен за похвалените единични фурнички без име, просто няма да се юрна да отида до там. А като минавам случайно из града ще предпочета пекарна, с която съм запознат, било то дори само по име, отколкото да рискувам да взема подметка и да ме заболи ченето да преживям, както се е случвало многократно.

4. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kalcheff1
    Това около ХЕИ-то ли ? Забелязал съм че има само една кръчма " Реанна " някъде там ли ?
    Над Реаната има един трафопост над него е мястото Калчев а за Реаната ако не си много надран по добре не влизаи да хапваш там
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320920208[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    е, това обяснява доста неща

направените и замразени закуски никога, ама никога не могат да се сравнят с направените през нощта, така че мисля да си продължа взаимоотношенията с местната пекарна, при която всичко е чудесно

за заинтересованите варненци от района - ако си представите въпросната бай бисер, от другата страна на булеварда, на гърба на денонощния (посока техническия)
    FearMe дядо Стефчо с/у седма гимназия е там след 12-1 вечерта човека върти банички и милинки много са добри за среднощно хапване това за лятото за зимата незнам дали работи по тези часове.

5. Тук е от
    Nov 2011

баничка с кайма малиии нямам думи всяка сутрин минимум две с айрян на ХЕИ-то няма такъв кефффффф

6. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

То по нездравословно от тия закуски може би е само хероина и цигарите , закуски не съм ял от години камо ли баници.
    PSL одобрява това.

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Te много дето ядяха супер здравословно вече не са между нас. Един, два пъти в месеца не е проблем. Стига да има движение и да не се води залежал начин на живот.
    Asen Ikonomov одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mitaka7717
    баничка с кайма малиии нямам думи всяка сутрин минимум две с айрян на ХЕИ-то няма такъв кефффффф
    И като ти писне някой ден, се прехвърляш на следващия вид закуски, а докато ти омръзнат всички, ще са измислили нови.
    Вече не помня от колко години набивам там и няма омръзване. Забелязвам, че и бездомниците и пенсионерите много го посещават ( ББ )
    Гледам писал си местонахождение: Смолян и за момент си помислих, че ББ се е нагнездил и там

10. Тук е от
    Nov 2011

Не но съм от Смолян за това иначе живея в Варна повечето време,сезонна работа.имам и няколко зими в града и тъй като нямам комплекси за избиване си казвам от къде съм и не се правя на интересен,иначе за закуските си прав няма такива честно

11. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Отговор: Re:Баничарница Бай Бисер Варна

Май темата е за преместване някъде другаде. Бай Бисер сдава багажа. Това, по мое наблюдение, се случи от как реши да вдигне цените с 10 ст преди около година. Не е кой знае какво, но хората не обичат каквото и да било повишаване, особено в гладни времена и взеха да изчезват един по един. Едновременно с това занемариха и ограничиха асортимента сериозно.
    Под чуждо давление, пробно, се преместих да меля при Плевенските и постепенно им станах фен. Там, едно, че бяха запазили цените, а и имаха доста по - широк асортимент, само че от втасало тесто, вместо от бутер. От начало, леко засядаха, т.к. няма толкова маз, която да смаже гърленцето , но след ден-два нагаждане към новото, всичко е ок. И там, както навсякъде другаде, яко е орязан кашкавала при пиците, но няма как да излязат сметките с тези цени за по лев, лев и петдесет. Понастоящем, тъпча горещи милинки от там, които са завити като ролца една по една, в средата на всяка има малко сиренце, отгоре намазани с яйце и накиснати в маргарин, след като ги извадят от пещта. От друго място, ако се излъжа да купя милинки представляват топчета хляб, полят с олио, на същата цена. Понеже посещавам обекта им между медицинския и винса и гледам, че и студентите правят сериозен калабълък там, (с тази промоция от 2парчета пица за 2 лв яко са зарибени), чуждестранните студенти са забавни, като се опитват да произнасят трудните за тях наименования на отделните видове закуски. ...а ББ на 50 метра от Плевенските, на главната, стои празен. Бай Бисере, ако четеш това - върни старите цени и си оправи асортимента, иначе нямаш шанс!
    estqwerty одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Варна - Дъ Бест ...
    От izwerga във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 27-10-08, 20:33
  2. HomeLAN - Варна?
    От ggbg във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 05-12-06, 17:45
  3. БНТ "бисер"
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 17
    Последно: 12-08-06, 20:36
  4. Интернет във Варна
    От dimi във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 11-08-04, 21:51
  5. бисер от нетинфо
    От zayo bayo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 13-04-04, 20:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе