Баничарница Бай Бисер Варна
Е като вляза там направо се оливам или по удачно - освинвам. Невероятно вкусни, мазни и нездравословни с кетчуп, майонеза и горчица на корем и разбира се ефтинджак. Звучи на пръв поглед несериозно, но в последните години се навъдиха толкова аматьорски баничарници и фурни, които предлагат безвкусни, студени " подметки ", със следа от някакъв пълнеж. За пиците " на парче " да не говорим, само аз не съм изкарал една количка на улицата... А при тях всичко е топло, отделно че продавачките са печени и като ме видят ми казват кои са горещи и кои са изстинали, ако се случи да има такива. Абе който е ходил там знае за какво става дума. Говоря главно за баничарницата до парка над ВИНС-а, но до сега не съм бил разочарован и от другите в града.
Re:Баничарница Бай Бисер Варна
Съгласен !!
И пред нашия блок си имаме една фурничка - вкусотийки и то винаги пресни на добра цена !
Съгласен донякаде със вас защото първото ми сблъскване с Бай-Бисер бе 2003-2004 още първата пекарна на ул.Девня и от тогава досега има промяна особено в рогчето с кашкавал топеше се просто като го хапваш но и сега сравнение с повечето са доста по добре ( а да и тогава небяха хич мазни)
Civica да не си с/у с-т. Спартак да не излезнем комшита ;)
Не точно !! По към морето съм !
Е там неги знам те бая наотвориха из града :)
Базар Левски , една от най-новите им !!
А пък до ХЕИ-то баничарницата няма такъв лукс другаде- алуминиеви столчета, маси, навес. Направо мога да черпя мацките там в тези тежки времена на криза .. :jamaika
И защо няма бира :angry: , уж има търговски нюх Байчето, а за това не се е сетил. :gun_bandana:
Лятото правеха едни домашни банички със сирене или кашкавал, не бяха въобще мазни и много се харчеха. Обаче ги спряха...... не знам защо, може би за да им върви другата продукция. Като цяло обаче съм доволен и аз от тях - в сравнение с другите баничарници тук закуските са винаги топли, вкусни и .... мазни :)
Цитат:
Първоначално публикувано от kalcheff1
И защо няма бира :angry: , уж има търговски нюх Байчето, а за това не се е сетил. :gun_bandana:
Щото лафовете са - баница с боза и баница с аирян... Не съм чул баница с бира :))
За Актуална информация относно Бай Бисер на www.baibiser.bg
Там е упоменато, кои обекти са собствени и кои не.
Моля за предложения и оплаквания на www.baibiser.bg/contacts.php
Ти не се саморекламирай безплатно, а черпи по една баница, че знаеш ли колко авера съм ти докарал. :-memnon
Забелязах, че шоколадът в кифлите и рогчетата със шоколад доста е намалял. :2guns: Предполагам това е за да се запази цената.
Абе Плевенските и Бай Бисер си остават ненадминати. Другите дишат прахта...
Цитат:
Първоначално публикувано от kalcheff1
Ти не се саморекламирай безплатно, а черпи по една баница, че знаеш ли колко авера съм ти докарал. :-memnon
Забелязах, че шоколадът в кифлите и рогчетата със шоколад доста е намалял. :2guns: Предполагам това е за да се запази цената.
Абе Плевенските и Бай Бисер си остават ненадминати. Другите дишат прахта...
Несъм съгласен срещу евридей-а има една барачка ако знаеш какви баници милинки и други неща правят бе ако имаш път мини някоя сутрин и да знаеш ще почакаш.
днес за първи път си купих от новооткритата до Бурлекс Левски и бях разочарован, съжалявам
кифла с мармалад, рогче със сирене и кремка...
всички са доста маломерни, кремката беше доста тестяна, а на рогчето и кифлите тестото беше... не знам как да го определя, но някакси... постно
Цитат:
Партньори - Във връзка със засиления интерес от страна на потенциални външни клиенти предлагаме продуктите си и по цени на едро, като не се ангажираме с оборудването на обектите, а само доставяме продуктите и оказваме пълно технологично съдействие относно процеса на производство. Всички закуски се носят изцяло замразени и това позволява получаването им в по-голямо количество .
Не съм пробвал нищо от въпросните баничарници, но прегледах сайта. Горният цитат е от него и "Бурлекс Левски" е партньор (пак според сайта).