От доста време се каня да споделя положителните си впечатления от магазин Била намиращ се в бившото кино "Изток" в град София. Посещавам го вече почти 2 години. Смея да твърдя, че в по-добре зареден, подреден и чист магазин не съм пазарувал. Убеден съм, че подобно ниво на обслужване може да се постигне само от добър екип служители и управители. Винаги когато искам да купя качествени плодове и зеленчуци, знам, че ще ги намеря там. Месо, колбаси, млечни - винаги на ниво. Любимите ми банани "Бонита", моля, в Била винаги ги има! Хубави ябълки "Гренисмит" - заповядайте! Без значение дали ще е след работа или рано сутрин в почивен ден, Била е на ниво! Истинско удоволствие е да го посещавам. Въпреки сравнително ограничената си търговска площ в Била има огромно разнообразие от стоки, ако нещо се изчерпа, веднага се зарежда. Служителите... не се сещам за друг магазин, в който служител ще те придружи за да ти покаже къде се намира ванилията, в случая на 2 етаж на магазина! Просто останах изумен, значи можело и ние да се отнасяме като хора едни с други!
Когато преди време излязоха писанията, че Била ще се продава на византийците от Карфур, честно казано се отчаях. Живея в непосредствена близост до Карфур The Mall в София. Веднага си представих как кокетната малка Била бива превърната в уродлив Карфур. Любимите ми банани "Бонита" щяха да да бъдат заместени от вечно зелените боклуци на гърчолята. Винаги прясното месо на Била щеше да се замени със съмнително тъмните мръвки на Карфур. Винаги любезните и отзивчиви служители на Била щяха да бъдат заместени от вечно не от този отдел служители на Карфур. За асортимента от стоки да не говорим! Миниатюрната Била има поне 3-4 пъти по-голямо разнообразие от даден вид стока в сравнение с празното хале на Карфур. Добре, че към момента тези слухове бяха опровергани от Била България. Дано слуховете си останат слухове и Била да си остане Била!
БИЛА-аааа, МОЛЯ ВИ, доставете от големите кебапчета и суровият суджук на "Бони" от серията "Майстор Радко"!!! Моля ВИ!!! Страшно са арни, тъй да знаете!!!![]()