Re:Голяма чуденка за инвертор - Мицубиши, Шарп, Дайкин.....
Цитат:
Първоначално публикувано от Tonita75
Каква е разликата между тези за Европа и тези за Япония на по-лаишки език?
Разликата е десетина години в технологията, езика на който са надписите на дистанционното и една допълнителна кутийка, която се монтира отвън.
Цитат:
Първоначално публикувано от Tonita75
За Нокрията ми казаха, че е Тайландска, а не японска. :081:
И какво като е Тайландска? Взимай я и се не бой. :Drinks:
Re:Голяма чуденка за инвертор - Мицубиши, Шар&
Без да се заяждам,ама така като гледам отговора ти, едва ли я насочи кой е по добрият.
П.С. Търси си Японски 100 волтов, с йероглифите се свиква много бързо( от опит го казвам-както се свиква с надписа на английски така и с разни там кутийки и прозорчета ),но с това че е имало много по качествен и си знаел,а ти си взела европейският ще живееш после всеки ден!
П.С. По високият коп е по голяма икономия щом искаш на лаишки език!Но-о-о размера и тук има значение,нека спецовете ти изберат.
Re:Голяма чуденка за инвертор - Мицубиши, Шар&
marian1, въпросната Нокрия е достатъчно добър климатик в случая.
Съгласен съм в общи линии с всичко ,само дето не са 10 години а 3,4 години-пазят си жълтите добрите машини за тях.И все пак ме тревожи подръжката откъм резервни части...знам ,че са безкрайно добре направени но е машина...ей къде е Чехия а Джапанките са далечко...нали.
Tonita75 какъв климатик избра? Гледам мина повече от месец... или само тръби за климатик монтира?
Цитат:
Първоначално публикувано от niki72
Tonita75 какъв климатик избра? Гледам мина повече от месец... или само тръби за климатик монтира?
Строителят се забави ужасно и още нищо не съм правила. Засега съм се спряла на Нокрията. Ще ходя да договарям условията с 1-2 фирми, защото се получава луфт от няколко месеца между монтажа на тръбите и поставянето на климите. Това не знам как ще го измислим :(