Re:Втора употреба климатици - част 2
Относно Таванен съм имал предвид това http://www.toshiba-carrier.co.jp/cat...tom/index.html
http://item.rakuten.co.jp/ii-sakura/...-housing-19-a/
п.с. извинявам се ако не съм се изказъл правилно в предишния си пост , но навсякаде различно ги пишат . :smiley:
супер точно таванен - има ли настаро такива ? киловати/модели/пари?
Това са касетъчни климатици :ole,доста добър вариант при високи тавани.Ако ги нямаш слагай таванно-подов доло .
ок нещо такова околу 6-10кв номинал втора ръка има ли ? знам че има и 60х60 такива - по-може да се скрие с окачен таван.
Цитат:
Първоначално публикувано от estqwerty
ок нещо такова околу 6-10кв номинал втора ръка има ли ? знам че има и 60х60 такива - по-може да се скрие с окачен таван.
Мисля, че мисията ти е невъзможна - да откриеш втора ръка, японско такова тук. Виж, нещо друго свалено от някъде тук, е по голям шанса.
айде молко да съживим темата от около 10тина дни съм собственик на 406 ЕДР поставен в 30кв стая къща Бургас благодарение на някои хора от форума не знам дали мога да им изпиша имената искрени благодарности :god те си знаят кои са :Drinks: братовчет ми се сдоби с 281 SDR първи впечатления за 2 3 пускания :yahoo: повече на зимата сажалявам за писането но толкова мога някой ако може каже последователноста за качване на снимки че щерката се мъчеше някаде мисля че беше в снимка но не се получаваше
Браво,айде честито :ole :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от zzz
айде молко да съживим темата от около 10тина дни съм собственик на 406 ЕДР поставен в 30кв стая къща Бургас благодарение на някои хора от форума не знам дали мога да им изпиша имената искрени благодарности :god те си знаят кои са :Drinks: братовчет ми се сдоби с 281 SDR първи впечатления за 2 3 пускания :yahoo: повече на зимата сажалявам за писането но толкова мога някой ако може каже последователноста за качване на снимки че щерката се мъчеше някаде мисля че беше в снимка но не се получаваше
Честито, дълги години безпроблемна работа :Drinks:
Къде го "изкопахте" този красавец SDR-а? :)
А така, браво, да го ползваш без проблеми и да ти топли както се полага. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
Честито, дълги години безпроблемна работа :Drinks:
Къде го "изкопахте" този красавец SDR-а? :)
както за SDR така и ЕДР всичко стана по телефона на честна дума аз съм от Бургас теса от Пловдив не съм даже ги виждал а не както е писал някъде Алекси с връзки се взема ли хубавите клими всичко стана благодарение на инфото на Александър -САШО :god - и вярата на Ceco bojkov щото ги праща някъде в Бургас и толкоз айде наздраве :Drinks: на всички
Ми тъй де, пак с връзки.............. :Drinks:
Важен е крайният резултат :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Ми тъй де, пак с връзки.............. :Drinks:
+1
:))
:Drinks:
Във Варна някой читав климатик за 45 куб.м. помещение до 650 лв. с монтажа дали ще се намери?