Колеги,как се отървавате най-изгодно от безвъзвратно повредените и окончателно "оглозгани" машини?
Колеги,как се отървавате най-изгодно от безвъзвратно повредените и окончателно "оглозгани" машини?
Скрап...Извинявам се за правописната грешка.
скраППървоначално публикувано от Aleksandars
scrap (eng)
Админ,при транслитерация може да има промяна,затова се прави проверка в ПР,а не с оригинала.Първоначално публикувано от FearMe
(В защита на А,да не сме филолози,я!)
няма нужда да сме филолози, за да пишем правилно
и какво казва ПР?
****П
http://rechnik.chitanka.info/w/%D1%8...80%D0%B0%D0%BF
****Б
http://rechnik.chitanka.info/w/%D1%8...80%D0%B0%D0%B1
зграда/сграда ?
сватба/свадба ?
сдание/здание?
както и да е, просто съм радетел на правописа, не че нещо лично![]()
Питам,защото ми трябват няколко климатика(12-ки и 18-ки) ,чийто ремонт е икономически неизгоден но все пак не са в насипно състояние.Плащам по добре от вторични...
Добре де , дай сега ако някой сгреши буква да го пребием с камъни. Нали все пак това не е форум за български език и литература. Според мен ако поста не е фрапиращо неграмотен, не би трябвало да е проблем.Първоначално публикувано от FearMe
Извинявам се за спама.
К'ви вторични, хората пари правят от сдуханите машини, скоро гледах обява в местен вестник, по 60-90 лв за вътрешно тяло искат..Първоначално публикувано от fahrenheit451
Ами нормално понякога ги откупуваме за тия пари от клиента а и той е доволен че вместо да го подритва в мазата е свалил от цената на новия климатик.Първоначално публикувано от kalcheff1
имам 12-а конвертор с издухан компесор R22 freon - колко даваш?
Пълен комплект е, не е разглобяван и не е "оглозган"
модел Дарел - ( вътре е Делонги - проверено )
Ако може да разберем и за коя географска точка иде реч в търсенето ти?
Мога да запиша един 12-ка Панасоник с изкуфял компресор.
А и в търсене евентуално на платка от НЕО HL-12FA2
18-ка Хайер инвертор с изгоряла платка. Даже не е демонтиран.
Пичове откупувам ги само при закупуване на нов от мен.
Географската точка е Пловдив и най близката околност.Първоначално публикувано от V_Simeonov
Чшшш, филолозите...! Човека пита, какво да си прави скръбта.