Колеги, какви пари според вас мога да искам на климатик Fujitsu ASYG 12 LTCB Nordik монтиран 2018г януари месец с някакъв лек проблем напоследък в предната повдигаща се пластмаса?
Преглед за печат
Колеги, какви пари според вас мога да искам на климатик Fujitsu ASYG 12 LTCB Nordik монтиран 2018г януари месец с някакъв лек проблем напоследък в предната повдигаща се пластмаса?
800-1000лв, ама какво разбираш под лек проблем?
Здравейте, търся оригинално дистанционно за Toshiba ras 281 UDR. За споменатия модел климатик отговаря дистанционно WH-RA01UJ. Моля, ако някой има нещо в предвид да ми пише на лично съобщение.
Благодаря и весели празници!
Ако поискам да ми препоръчате климатик 9000btu за спалня, до 1200лв. и ви кажа че ще се ползва основно за охлаждане или основно за отопление това ще промени ли предложението ви и ако да, какво гледате в модела?
Добър вечер. След тригодишна среща с Братята,днес пак се доверих на тях.В кошарата ще блеят новите попълнения,а именно.Тошиба Рас 255бдр и за пръв път поръчах Шарп ay p28xc.Както и първия път много чисто и спретнато. Почистиха,изметоха двора,нахраниха животните и си заминаха.За тошибата знам как работи защото имам една 255ца ждр. Искам да попитам какво да очаквам от шарпа когато сняг забръска
Да размразява. Пиши грамотно!
Извинявам се на всички,но така става като ходех с щерката на госпожата по български и литература.А освен това учих в спортно училище.
Знаеш какво да очакваш от 25 годишен климатик? Евалла, ти си новият Нострадамус!
Ок.Благодаря Ви за отговорите!
Тошибката ми е любим. Едно време имах такъв, но 28-чка. 2004 японците си удариха чейнетата в земята, като разбраха, че имам такъв в България. Чесаха се, дето не ги сърби.. ;)
Аз харесвам много старите модели,имам 5 такива климатика от четери години,и както вика Дундурмата у нас съм по организам.Тамън ги сложих и заминах и несъм им се порадвал още.
Така е с японките. Зимата по бельо. Честити два нови, пък зимата ще видиш на какво са способни.
Право ще им замерим минимума на охлаждане и после живи и здрави ще чакаме зимата. Па ще видим с какви цени ще ни изненадат за тока.