Отговор: Собственици на климатици 100V - част 2
Аз не виждам особена разлика между j28d и LMC,освен в цената ( 300 лв отгоре за 100 волтовия ,а тука не е включен и трафа - станаха почти 400 ,не малка сума ). Да бъдем реалисти все пак - тоя е от базовите модели за японския пазар, който не блести с нищо.
Това е последния твой пост,който редактирам.Оттук нататък или пишеш като всички останали,или няма да пишеш,но в никакъв случай няма да бъдеш над тях!
Би трябвало япончето да е направено с по-качествени части на електрониките, както и по-добре проектирана зглобка на пластмасите против пукания спрямо LMC.:)
Някой може ли да помогне с упътване за дистанционното на английски или някакъв по разбираем език за модела Daikin ATR25HSE4-W?
Цитат:
Първоначално публикувано от
pulsedriverbg
Някой може ли да помогне с упътване за дистанционното на английски или някакъв по разбираем език за модела Daikin ATR25HSE4-W?
В сайта на Варна клима има постнати упътвания на Дайкин снимани и писано върху снимките.
Здравейте, може ли малко хелп за следните модели климатици.
Ще го слагам в стая 20 квадрата на височина около 3 м с външна изолация и ПВЦ дограма
Моделите са следните.Дали са малки или са достатъчни ?
От Пловдив съм.
Toshiba RAS-285NDRX
Toshiba RAS-251PD
Toshiba RAS-251UDR
Fujitsu AS-J28T
Fujitsu AS-S25T Nocria
Аз бих си взел 285 NDRX, идеален ще е.
Ако не го притеснява, че е тийнейджър!?
Определено искам нещо примерно до около 5-6 години...макар да знам , че старите са по-добри.
Toshiba RAS-251UDR е твоята машина. щеше да е по-добре да е 281, но мисля, че и този ще се справи. Модел 2010 г. е. Само внимавай да е с оригиналното дистанционно, че има много "екстри" и с друго ДУ може да не тръгнат.
Ще се справи.До 6,2 кв се развърта при номинал от 2,8.
extory, от кой град си.
Пловдив....меката на ВУК
- - - - - - - - - -
От Пловдив съм ...меката на вук
Значи да разбираме, че изброените от теб машини вероятно са ти дадени като налични и сега си избираш.Ако UDR-а е наличен и не искаш дъртото бясно куче NDR:), избора за мен е ясен.
Виж , за това не бях се замислял дали да налични......просто си ги харесах по каталог дет се вика.
Най-важното да знам дали изброените машини или подобни на тях ще се справят с помещението
Сладур... Едно е да ги видиш в сайт, друго е да ги имат. Може да е било преди години това че са ги имали. Най добре звънни и питай.
Sent from my phone.