Отговор: Собственици на климатици 100V - част 2
Не е проблем...а дали сте се "набутали" ще покаже времето, ако решите да споделите радости и неволи....
Някакви други мнения за национала, и да ми кажете тва дванайска ли е или е по голямо
На колко години е този климатик?
Цитат:
Първоначално публикувано от
KI_YOOU
На колко години е този климатик?
Не знам, май казаха, че е 2012, но май е 2002 г.
2001-2002-едва ли е май 2012, по-скоро юни 2002. :)
Спи спокойно бе човек! Ще ги стопли тези 22 квадрата зимата, колкото и студено да стане. Само дано да са си свършили правилно сервизната работа хората.
Климатика е според мен вече тинейджър.
Sent from my K012
Цитат:
SPSt
2001-2002-едва ли е май 2012, по-скоро юни 2002. :)
2012 ми казаха , ще пиша малко за тяхната фирма в нета,, после ще ме молят да изтрия коментарите.
Цитат:
VeleV.Klima
Климатика е според мен вече тинейджър.
Тъкмо е в разцвета на силите си..:BigGrin Ама зимата ще издуха всичко което имаш в магазина ти до 2500лв. :)
Уоу :shocked:
Лично за мен цената която си платил не отговаря на това което си получил, но както казаха колегите силно се надавам брадварите от които си го взел да са го обслужили подобаващо и съвестно!
пп. Не слагайте всички к2у под един знаменател. Марка, серия и година са от огромно значение при всяка една техника излязла на пазара. Няма нужда да изпадаме в тежки фанатични състояния възхвалявайки +15годишни климатици, още повече пък за такава цена.
Марката National не функционира в Япония от 2008г., а те могат да си приказват каквото си искат.
Фен сам на японското, и затова вземах 110в поне е произведен за Япония.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Rumb@ta
Спи спокойно бе човек! Ще ги стопли тези 22 квадрата зимата, колкото и студено да стане. Само дано да са си свършили правилно сервизната работа хората.
Поне тва май си го направиха добре.
Цитат:
Rumb@ta
Тъкмо е в разцвета на силите си..:BigGrin Ама зимата ще издуха всичко което имаш в магазина ти до 2500лв. :)
Мисля че се заяждаш без причина с мен. А когато направиш като моя магазин си продавай каквото ти е кеф .
На собственика мога да му пожелая успех и да не се случва да се разочарова от японското.
Sent from my K012
Ти присъства ли на обслужването и тестването, че си сигурен? Хубаво е, че си фен на японското, но 14г. не са малко. Следващият път си направи проучване на това, което си харесал или ти предлагат преди да дадеш капаро или да го платиш.
Не се заяждам.:) Породено е от предишните ти постове в японските теми.