Отговор: Мнение за Daikin ARX35J
Забрави...Серията е предназначена предимно за охлаждане.
Беше ми оферта,но...А можеш ли да ми препоръчаш нещо?
Този модел ще може ли да държи поне 24 градуса при минус 15,ако въобще има такива температури тази зима?Вече имам едно пълно дърво и не искам да си посадя второ:)))
Божа работа... С този бюджет, нямаш много избор.
Ок.Ако реша да сложа препоръчания от теб модел в стая около 14 кв.м,ще мога ли да постигна това което искам?Стая с южно изложение и пак без изолация и дограма?
Не мога да ти отговоря на 100% на този въпрос. Оглед на помещенията е необходимо и на място да се коментират нещата.
.....от много неща зависи,но послушай Сашо,няма да те подведе!И малко в кръга на шегата-имаш вече някакво пълно дърво,е ако искаш сто годишен бонзай,вдигай лимита!А гледам ,че си последен етаж,без изолация,панел,без добра дограма.....Мисли добре,не са розови нещата!
Адаши сме и мисля да се допитам до него,но на лично съобщение,но това ще го отложа за утре.
Предлагам много добра отстъпка за всичко свързано с отопление на твърдо гориво срещу такава за климатик.Моля,това да не се счита за реклама.
До Aleksandars:
Може ли телефон за връзка на лично съобщение
Вдигнах бюджета на 1500 лева без монтаж и съм се насочил към Mitsubishi.Реших и да слагам нова PVC дограма на целия апартамент.Кой от моделите ще ме топли и ще плащам по-малки сметки?
1. mitsubishi-heavy-srk35zjp-s-src35zjp-s
2. sharp-ay-ae-xp12ghr и sharp-ay-ae-xpc12jhr- до колкото има писано от потребители малко по шумни са от мицубиши.
Сега с този Шарп съвсем ме вкара в размисли.
По добре в размисли, отколкото в разходи. Мисли още!
Цитат:
Първоначално публикувано от
best732
Сега с този Шарп съвсем ме вкара в размисли.
Аз бих послушал Aleksandars -оглед на място и евентуално това според бюджета Климатик Fujitsu ASYG12LMCA/AOYG12LMCA 2013