Отговор: Помогнете в избора К2У
Не са ли много старички тези модели?Пък цените сигорно са им доста завишени на дубъл,без разходка до Пловдив друг вариянт не виждам.
Ами затова съм писал тук,но явно на потребител с малко мнения не се отговаря.
Може да погледнеш и тези два модела - Саньо и Тошиба.
Ами това ми беше идеята,да събера мнения.Благодаря.
Взимай National CS-258CXB или някоя от двете тошиби....
Понеже излязоха непредвидени разходи и се отоложи покупката ,но кеша е събран отново,моля да ми предложите от този сайт http://www.varnaklima.com/index.php?pages=products_all някоя клима,предпочитам да е след 2007 година,от четенето до сега,за предпочитане са Национал и Тошибите,също ще бъда благодарен ако ми предложите и модели с енергиен монитор.Благодаря ви.
Най-добре ходи виж какво има налично, защото на сайта е пълно с продадени климатици.
Без много да му мисля днес беше капарирана тази машина,утре е монтажа,надявам се да работи добре. http://translate.googleusercontent.c...EH79LttvYT-lCQ
Според мен ще му е трудно с тези неизолирани 17м2 на първи етаж.
Щом сте го капарирали без много да му мислите не е имало никакъв смисъл да поставяте въпроса тука.
1 Прикачен файл(ове)
Ами ако се види от колко време ми е питането и отговорите може да се преброят на ръка без пръсти.Във случая просто споделям,не питам.Поздрави на всички.
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 12103 Може ли да ми помогнете с точен превод.Благодаря
Сподели как се държи машината, че и на мен ми минават някакви идеи за клима 2 употреба от варна клима за другата спалня, гаранции, монтаж т.н?
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
charliii
Може ли да ми помогнете с точен превод.Благодаря
Това е за CS-AX256A-W, са идентични.
Това го намерих и в нета,но не ми е ясно как се потвърждават,примерно как се пуска и спира аспирацията и прочие.Трябва ми където е обяснено подробно.А за колегата по горно питане,ами за дните които е монтиран,всичко е нормално,но пак отбелязвам без добър превод на дистанцинното не е за нищо.Чакам подробно описание,ако се случи ще пиша след определено време.
charliii, може да ми дадеш email да ти изпратя превод дистанционното управление.