Отговор: Странен проблем мишки в климатик (не е шега)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mega
Дреме им на мишките за пяната. Пяна не ги спира.
Много ли мишки имате у вас?
Цитат:
dodo_pv
Много ли мишки имате у вас?
Явно пак имаш нужда от изява? Ако държиш мога ти отговоря подобаващо на глупостите?
Цитат:
Mega
Явно пак имаш нужда от изява? Ако държиш мога ти отговоря подобаващо на глупостите?
Аз отдавна съм пораснал. Сега се смея на твоите глупости. Мога да си го позволя :p
Цитат:
dodo_pv
Аз отдавна съм пораснал. Сега се смея на твоите глупости. Мога да си го позволя :p
Щом можеш да си позволиш да се излагаш, значи определено можеш всичко. Ето малко тема за размисъл. Утре ще пусна и снимки от България, защото аз никога не говоря празни приказки. Но ти продължавай, винаги има нужда от форумен шут.
https://www.youtube.com/watch?v=RQwsR2WwQnw
Spray foam is good for many uses. Keeping mice and squirrels out of a home is definitely not one of them.
Цитат:
Mega
Щом можеш да си позволиш да се излагаш, значи определено можеш всичко. Ето малко тема за размисъл. Утре ще пусна и снимки от България, защото аз никога не говоря празни приказки. Но ти продължавай, винаги има нужда от форумен шут.
https://www.youtube.com/watch?v=RQwsR2WwQnw Spray foam is good for many uses. Keeping mice and squirrels out of a home is definitely not one of them.
Вече започвам да хълцам :)) Не коментирам какво говориш, а глупостите, които продължаваш да ни пишеш. Преглеждайки клипа, който ни даваш, започвам да си мисля, че си пропуснал пост #4 от темата или ни имаш за идиоти. Аз поназнайвам нещичко за гризачите, вече съм си имал вземане-даване с тях. Проблемът на Niksan552 е много сериозен, защото си има мише котило в стената. Полиуретановата пяна може да помогне, само ако още не е прегризана тръбата за летния конденз. Вече е късно за замазване с цимент или гипс. Те може да се използват отново, минимум месец, след като пяната е нанесена и напълно изсъхнала. Преди това се изрязва от външната страна и се проверява за нови миши тунели в изолацията, около входа на тръбите в стената.
Успех на Niksan552 и ако установи, че летният конденз тече в стената, да се подготви за нов монтаж, с нови тръби и кабели.
Цитат:
dodo_pv
Успех на Niksan552 и ако установи, че летният конденз тече в стената, да се подготви за нов монтаж, с нови тръби и кабели.
Сигурно и медните тръби са прегризали мишораните. И фреона изпили... :Drinks:
И защо да не се смени едно гофре само? Поназнайваш ти верно...
Цитат:
Kasap
Сигурно и медните тръби са прегризали мишораните. И фреона изпили... :Drinks:
И защо да не се смени едно гофре само? Поназнайваш ти верно...
Според мен най-добре да смени и външното тяло, че може да са изпили и маслото на компресора и да е работил на сухо. хахахахах
Абе я направо да смени кооперацията... Може да са прояли арматурите на носещите елементи на конструкцията. хахахаха
Мишките са там защото има храна някъде!!!
При мен изчезнаха след като съседите спряха да гледат кокошки:gun_bandana:....
Иначе то не бяха ,запушване на дупки,капани,лепки,отрови,гипс с пудра захар....абе квот се сетиш.
Сега направих и мишкокаско - взех котка :thumbsup:.
Климатиците са добра храна - кабелите. На един колега в един склад на маса климатици бяха изяли на външните кабелите...
Цитат:
AC_From_Hell
Климатиците са добра храна - кабелите. На един колега в един склад на маса климатици бяха изяли на външните кабелите...
"са там" имах предвид жилището на човека,а не че са в климатика му!!!!
Де що IQ-то ми е по-високо от 1 да се сетя че не се хранят с тръби,кабели или компресори...:rockon:
1 Прикачен файл(ове)
Ето прясна снимка от днес.
Разбира се, че пяната не спира гризачи, независимо от състоянието на кондензния маркуч. :))
Прикачен файл 14554
Не само че не ги спира пяната, а даже ги привлича. Ако си ловил някога мишки с капан, ще знаеш, че най-много кълват на памук.
Цитат:
ccankov73
Де що IQ-то ми е по-високо от 1 да се сетя че не се хранят с тръби,кабели или компресори...:rockon:
Изолацията на кабелите е като деликатес за мишоците и плъховете. Отделно ги привлича и топлината отделяна от кабели и проводници.
Преди малко повдигнахме климатика и какво да видя около търбите направо кратер доста голяма дупка имаш и я напълнихме колкото ни беше удобно със силикон, дано ги спре тези малки гадини. Забелязах, че са си направили и дупка да излизат върху топлообменника :lol: