Странен проблем мишки в климатик (не е шега)
Здравейте. Имам следният проблем, във вътрешното тяло на климатика си живеят мишки :(. Някои да се е сблъсквал с подобен проблем и евентуално решение? Мисля, че влизат одзад където са търбите. :( Мислих, че си въобразявах, но преди 10 мин. видях една да се разхожда и да кажа, че отвреме на време стиропор изхвърча когато го включа.
Отговор: Странен проблем мишки в климатик (не е шега)
Имах подобен проблем преди време. Клиент твърдеше същото. Явно влизат под изолацията и от там нагоре. Запушва се дупката от вътре и трябва да няма проблем.
Това е ,че търбите са зад вътрешното и не смея да го свалим и да замажем :( , ако бяха от страни е лесно, но са зад самото вътрешно :(
Те за това влизат. Не се сваля тялото, надига се и се замазва. Ако не знаете как извикайте някой, който разбира.
Благодаря Ви много за бързите отговори :)
Отвън малко трудно има изолация :(
То според вас няма лесно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VeleV.Klima
Замазва се отвън
Те не влизат отвън, тоест не през пътя на тръбите. Влизат под изолацията и от там през отвора. В моя случай отвън си беше замазано, както винаги. ;)
Извикайте човек, който има опит при рабита с полиуретанова пяна, за да ви свърши работа.
Успех!
Цитат:
dodo_pv
Извикайте човек, който има опит при рабита с полиуретанова пяна, за да ви свърши работа.
Успех!
Дреме им на мишките за пяната. Пяна не ги спира.
А защо имате мишки в жилището....?:scared:
Имаше и друг такъв случай във форума за климатиците.
Послушайте хората с опит.
Според мен обаче вместо с гипс е по-добре да се замаже с лепило за теракот.То е достатъчно твърдо и трудно за изгризване.Аз лично съм виждал изгризан цимент и донякъде бетон от мишки/плъхове.Дотогава не си и представях че е възможно.
Добре е обаче ако е възможно да се намери "канала" по който са дошли и ако има дупка отвън да се запълни и тя.
Цитат:
ccankov73
А защо имате мишки в жилището....?:scared:
Защото нямат котка.:cheesy: