Отговор: Black Friday оферти за климатици
За 1800лв си е направо подарък, личи си че не е пестено от материали и ще надживее доста от сегашните правени с пластмаса от рециклирани шоколадови яйца.
kintaro, от кой град си, монтажа направиха ли го качествено?
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
bobivg
За 1800лв си е направо подарък, личи си че не е пестено от материали и ще надживее доста от сегашните правени с пластмаса от рециклирани шоколадови яйца.
kintaro, от кой град си, монтажа направиха ли го качествено?
Здравейте! От гр. Червен бряг съм, обл. Плевен. Смятам, че монтажа го направиха добре, вакумирани са машините, и са направени така както исках. Доста сериозна машина -. 35кг. външно с 1,05 фреон и 14кг. мисля е вътрешното. Външното тяло е практически безшумно. Тези дни е топло и съм го пускал за малко вечер. Може би като си влезне в режим и ще слезне на някоя от междинните степени вътрешното тяло.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41507&stc=1
Поздравления за изгодната сделка и със здраве да се използва :thumbsup:
честито красавец е ,може ли да измериш колко е широко вътрешното тяло в задната си част ( там където опира в стената )
Цитат:
Alexi
честито красавец е ,може ли да измериш колко е широко вътрешното тяло в задната си част ( там където опира в стената )
Може, но не разбирам кой точно размер те интересува - дължината имаш предвид може би в задната му част?!
.
Цитат:
kintaro
Може, но не разбирам кой точно размер те интересува - дължината имаш предвид може би в задната му част?!
.
Абе, измери и двата размера - Д и Ш, така и така си хванал рулетката:)
Цитат:
ccankov73
80см е отзад.
Благодаря, колега, че ме отмени;)
Цитат:
Alexi
Да не си решил и ти да се обзаведеш?
Цитат:
bobivg
Да не си решил и ти да се обзаведеш?
На тази цена, няма да сбърка, ако го направи.
Широчината ,не дължината .. освен ако не си го монтирал вертикално :) ами замислям се дали да не пенсионирам някой от старците
Колко е високо тялото отзад ли?Пак не зацепвам :BigGrin..
Както и да е отзад по вертикала е 30см, напред “стърчи” 20см в средата и 13см в краищата, като се отвори добавяш по 1-1.5см.
Кво да правя като не съм инДженер…:wink:.
Чертежи за акутокад и пдф с изискванията за минимални отстояния.
https://dox.abv.bg/download?id=5f917e51ab# - Линк за сваляне
https://dox.abv.bg/download?id=890979cac3# - Линк за сваляне
широчината на тялото в задната част където опира в стената .. че имам една конзола 80 см +- ,там стои единия старец и пак там ще е новия климатик .. от писаното стана ясно че е 80 см широк и 30 см висок Емурата ,с колко вата компресор и фреон е ,да не ровя по мануали ?
Цитат:
ccankov73
Колко е високо тялото отзад ли?Пак не зацепвам :BigGrin..
Както и да е отзад по вертикала е 30см, напред “стърчи” 20см в средата и 13см в краищата, като се отвори добавяш по 1-1.5см.
Кво да правя като не съм инДженер…:wink:.
И на мен ми бе трудно да разбера, но по - подробно описание от това което си дал, няма как:BigGrin
- - - - - - - - - -
Цитат:
Alexi
широчината на тялото в задната част където опира в стената .. че имам една конзола 80 см +- ,там стои единия старец и пак там ще е новия климатик .. от писаното стана ясно че е 80 см широк и 30 см висок Емурата ,с колко вата компресор и фреон е ,да не ровя по мануали ?
По - горе съм написал, 1,050 кг. фреон r 410a, компресора е 600 вата.