слабичък ми се вижда мамка му .. но може да замени Санчото сякаш
Преглед за печат
слабичък ми се вижда мамка му .. но може да замени Санчото сякаш
На перфера е 800 вата, този модел и перфера са с 6 заглушителя на фреона, което е много добре
Мдааа, имам ги и двата, перферата ми се струва с по оптимизиран софтуер, но и още не съм ползвал достатъчно този новия. Нощес на "борче" си работи цяла нощ при външна 5 градуса без да изключва почти. На авто вент за сега не съм го хващал да слиза под първа степен, а според сервизното ми се стори, че има май още две степени под нея. Перферата обаче е със 760 гр. фреон, а тук са 1,050кг. Не смятам, че ще има проблем със стай до 20квадрата за отопление.
- - - - - - - - - -
Машинката наистина е направена много качествено. От няколко дни е по - хладно нощем и настроен на 21 гр. работи час и спира за три - четири минути. Прави ми впечатление, че след като спре да работи и при тръгване пука неприятно. Пука самата пластмаса, то и като го натисна с ръка пак се чува такова пукане. Това в началото след монтажа го нямаше, сякаш се появи сега. Вие имате ли такива наблюдения? Стената е права и тялото е иделно нивелирано / проверих го с нивел/. Чудя се какво да правя, дали има някакво напрежение от самия тръбен път или нещо друго?!
Подходящ за бивша, мазохист или хора със слухови проблеми.
Fujitsu ASYG12KMCC / AOYG12KMCC 1259лв. без монтаж.
H12S1P.NS1/U18 NEW Premium 1900лв. цената в БГ е 2700лв с ДДС
п.п Който разбира на ЛГ се спира :)
Днес на черния петък същото LG от горния пост 1650лв
Има я не знам защо от години ЛГ не пишат всички скорости които имат климатиците. имат 5 избираеми + ауто (което е гадно) + турбо.