Отговор: Проблем с климатик
Да го пуснеш за продаване в OLX и да си вземеш друг климатик, но преди да го купиш се консултирай тук във форума.
Трябваше първо да питаш тук, щеше да си спестиш темата. Неприятно ми е да ти го кажа, но машината не е от топлещите. Хората които се занимават професионално с климатична техника изобщо не комерсиализират марката. Преди години и платките им гърмяха.
Успех с продажбата!
Изпратено от ЖиСиЕм
Честно казано затопля доста бързо ноо това че затопля доста повече от градусите на които съм го настроил е гадно. (Скоро научих за форума сори)
Цитат:
Първоначално публикувано от
BaRaKMaSa
Честно казано затопля доста бързо ноо това че затопля доста повече от градусите на които съм го настроил е гадно. (Скоро научих за форума сори)
Таман няма да мръзнеш зимата!:BigGrin
А сигурен ли си, че мериш температурата в стаята с читав термометър и на правилно място?
Вси ми се струва , че масово във форума бъркат градусите настроени от дистанционното с реалните градуси , които се достигнат в помещението.
1. "Напасването" на един климатик с неговите спецификации към помещение с негови параметри е строго индивидуално и никога не могат да се приложат дори към два еднакви климатика сложени на различно място в едно помещение.
2. Градусите на дистанционното на повечето климатици са един вид степени с които горе-долу да се ориентирате как да го настроите - освен ако няма комуникация между температурен датчик или датчици (както някои марки вече ги вграждат в дистанционните) и климатика.
Така , че не се надявайте винаги като сложите 23 гр. на дистанционното и да е такава температурата в цялото помещение. Дори и да стане това е по-скоро изключение отколкото правило.
Поздравления! Много точно казано!
Кажи също колко е голям климатика и в колко квадрата стая е монтиран. Ако е 18-ка в стая 12 квадрата и на тези 13 градуса навън е напълно нормално, аз лично бях така една зима като купихме предния апартамент.
Опс ти си написал модела, моя грешка
:scared:
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
Така , че не се надявайте винаги като сложите 23 гр. на дистанционното и да е такава температурата в цялото помещение. Дори и да стане това е по-скоро изключение отколкото правило.
Ако всичко е точно, климатика ще работи в рамките на +1/-1 градус според зададеното, при всичко друго има нещо не както трябва. Я датчик, я монтиран не където трябва, я нещо друго.
Климатика е 9-ка на 13-14квадрата. Термометара е ок. Климатика има малък дисплей на
,който показва същото