Отговор: Избор на климатик '2018
Цитат:
Първоначално публикувано от
rosswen
Никой не му е оплювал машината, даже доста хора го поздравихме. Машината е добра и никой не го отрича. Повечето се закачихме за коментарите му след това, относно други марки и модели машини.
Sent from my iPhone using Tapatalk
И най-вече, че Дайкин е марката и то след като си си взел топ модела за Европа(в което няма нищо лошо, да си е ползва със здраве дълги години.) но ще вземе да го прочете някой лаик на тема климатици и ще си купи дайкинче за 1000лв и ще ревне какъв боклук си е взел. Та от тази гледна точка. Всичко е точно.
Е, това вижда това пише. Някой като купи някаква вещ/техника и ако не е доволен и нещо не му харесва, какво......купува втора бройка, трета за да даде статистика ли? Просто не стават и това е. Някога си купих един смартфон HP воисмесенджър или нещо такова, пълна трагедия. Срещна стената. А накарай ме да си купя нещо HP.:)
Имаш нещо против принтерите на НР, ли? Сега можеш са си купиш смартфон "Правец" ако искаш.
Абе те и багерите на Хитачи не са лоши... Ма техен евро-клим, не бих си купил.
Цитат:
SPSt
Имаш нещо против принтерите на НР, ли? Сега можеш са си купиш смартфон "Правец" ако искаш.
Купувам други принтери. Не рискувам.:)
SPSt, не си го имал това недоразумение и не знаеш за какво става въпрос./ смартфона HP/
РАФА,ако наистина имаш финансова възможност,другия път си купи нови ЯПОНЧЕТА и ще разбереш какво ти думат колегите.ма пропусни ДАЙКИН..............за разнообразие.
Хайде ти да не даваш акъл! Прочети си първите писаници във форума, преди да прогледнеш и да ги изхвъриш ония кошници... :Drinks:
Цитат:
mkukas
И тая тема утече
То зима няма - вие си мерите климатиците:confused:?!?
Ако ви кажа едно прозоречно LG дето съм го взел за 100 кинта как топли........:-memnon
Е в София и днес имаше 5 снежинки на кръст, но е факт, че засега зима няма!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Цитат:
milanov
Купувам други принтери. Не рискувам.:)
SPSt, не си го имал това недоразумение и не знаеш за какво става въпрос./ смартфона HP/
Надявам се да ме разбереш правилно-НР са "Дайкин" или "Мерцедес" на принтерите, но смартфон или лаптоп с тази марка не бих си купил. Всяка марка има силни и слаби производства. Е, някои нямат силни, но това е друга бира.
Цитат:
ccankov73
То зима няма - вие си мерите климатиците:confused:?!?.......
Климатиците точно в това време трябва да работят най-добре.
Особено нордиците, те също се радват на търсене :)
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Цитат:
DUNDURMA
РАФА,ако наистина имаш финансова възможност,другия път си купи нови ЯПОНЧЕТА и ще разбереш какво ти думат колегите.ма пропусни ДАЙКИН..............за разнообразие.
Да не казвам голяма дума ,но Японски няма да си взема освен ако не е с ДУ на английски .
Аз моя избор го направих.Нека се придържаме към темата !
Цитат:
Genadi80
Да винце и ракийка да има,и да не ти пука кой какво казва,за машината която си купил,все пак ти си похарчил парите за него а не някой друг.
То и мойте две Хитачите бяха оплювани и бях критикуван,за това кое как съм поставил ама си ме топлят най-добре,и малко харчат.
Наздраве.
да се пие. Аз се затоплям
https://tr.foursquare.com/v/k%C3%B6r...8e2e74fae137c9https://tr.foursquare.com/v/k%C3%B6r...8e2e74fae137c9https://igx.4sqi.net/img/general/wid...C2W9NaCM3E.jpg
Темата, още в началото заприлича на клоака....Хайде да се спре с излишните приказки и "разтягане на локуми"!