Отговор: Избор на климатик '2018
Лесно е, като имаш възможност и не ти пречи да "хвърлиш" едни 3-5000лв за хубава машина и да кажеш, че марката е топ. То е ясно. Масовият потребител търси машини в диапазона 1000-1500лв, максимум 2000лв. Не съм специалист, но в тези граници май не са много Топ Дайкините? Казвам го като наблюдател на 4 комшийски бройки. Като им слушам само работата на външните тела, особенно в мъгливо/студено време и хич не са Топ.
Малка корекция - май масово се търсят до 1000 лв, даже до 700-800, това виждам аз като се моткам чат-пат по магазините, а и тук.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Ауди не е лоша кола, но съвсем не е върхът на сладоледа. Има и Бентли, Ферари... ма те не се купуват от масовия потребител /за да си ходи на работа примерно/. Та да приключа с темата - въпросното Уруро е бутикова машина и цената му е съобразена именно с това, а не с някакви космически показатели /каквито сме виждали много :) /.
Новите електрици отиват на цената на урурото. Новите хевита са една малка идея ценово под урурото. А нямат екстрите на урурото. Новата нокрия и тя там по цена. При тошиба има затишие при цената, за сега, но не се знае дали няма да изрипат с някаква екзотика за 4хилки. :) Общо взето цените отиват нагоре. Дали имат покритие и основание, който си ги купи да каже.
Цитат:
Първоначално публикувано от
necata2
И да си знаеш,за Дайкин не се говори особенно хубави неща.Ако искаш да те лайкват само, Хеви и Тошиба,а ако си не доволен нещо е в теб вината.
Това го разбрах ,но както ме познаваш мислиш ли че ми пука?
- - - - - - - - - -
Цитат:
ponyasd
Не винаги Рафи...не винаги !
Да така е вино и ракия
Този форум е хубав социален експеримент.
здравейте, искам да попитам за климатик sharp x12psr дали става за отопление намерил съм го нов на цена 699лв останали последни бройки на разпродажба в един магазин, трябва ми по принцип за 20 кв хол изолиран отвсякъде с картон и вата с нова дограма 5 камерна с к-стъкло и газ аргон , 6 етаж изцяло вътрешна стая западно изложение , приемам и други бюжетни предложения до 1100-1200 лв с монтаж
Цитат:
Rafailiev
Казахте доста истини !
Далече съм от мисълта че има нещо перфектно.
Затова винаги казвам цена /качество.
За Ауди мога да кажа,че вече не са това което бяха и ще се насоча към друга марка.
Никога не съм робувал на марки.
Единственото нещо което съм разбрал от моя кратък житейски опит е :
Няма по-хубаво от новото!
Скъпото излиза по-евтино !
1% от продажбите на Dakin продукти Ururu Sarara
Цитат:
mbirol
1% от продажбите на Dakin продукти Ururu Sarara
И сигурно 1% от турския пазар се държи от Дайкин... :)
Цитат:
Rafailiev
Това го разбрах ,но както ме познаваш мислиш ли че ми пука?
- - - - - - - - - -
Да така е вино и ракия
Да винце и ракийка да има,и да не ти пука кой какво казва,за машината която си купил,все пак ти си похарчил парите за него а не някой друг.
То и мойте две Хитачите бяха оплювани и бях критикуван,за това кое как съм поставил ама си ме топлят най-добре,и малко харчат.
Наздраве.
Никой не му е оплювал машината, даже доста хора го поздравихме. Машината е добра и никой не го отрича. Повечето се закачихме за коментарите му след това, относно други марки и модели машини.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат:
Kasap
И сигурно 1% от турския пазар се държи от Дайкин... :)
Daikin Klima | Daikin Turkiye Hakkinda
Daikin Турция също е само на 400 000 комплект комплекта за производство климатик. 251 дилъри, 500 точки за продажби, 500 оторизирани сервизни центъра.
Годишни продажби на земя 135 000 климатика, 1000 проекта с планове
И тая тема утече
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk