Какво правите със старите (повредени) климатици?
Здравейте,
не успях да намеря подобна тема, ако не съм се справил като хората с търсачката се извинявам.
Та въпросът ми като цяло е прост. Като сменяте климатиците си, какво правите със стария? Има ли някой, който да ги изкупува и какви пари може да му се вземат? Имам едно старо Хитачи с развален компресор....:)
Отговор: Какво правите със старите (повредени) климатици?
olx , bazar.bg ако ти се занимава за стотина лева , ако не - старо желязо.
Лично аз бих го подарил на майстора си за части или да си го оправя - както реши.
И той доволен - и ти - винаги ще ти вдигне телефона като го потърсиш.Вече му дадох 2 мъртви инвертора.
п.с говоря за много стари машини , които не си струват ремонта - иначе питай дали има смисъл да оправяш машината.
п.с. 2 сега съм се договорил с майстора на газовия котел да вземе стария(работещ , но прекалено мощен и неефективен). За мен - помпата и единия пластинчат топлообменник(имам някакви планове уж) , а за него - всичко останало - корпус,бойлер 100л, електроника , клапани, тръби, датчици и т.н.Единствено условие - да дойде да ми откачи мойте неща и да си вземе останалото.Зарадва се човека на подаръка, но пък при проблем винаги е идвал същия ден.Що и аз да не му направя жеста.
Отговор: Какво правите със старите (повредени) климатици?
Повредената машина е на около 15 години, така че се съмнявам да си струва ремонта.