Отговор: Избор на климатик '2019
Здравейте,
За много години!
Имам нужда за съвет за два климатика. Апартамента е нов и ще се отдава под наем. Целта е да се вземат машини, които ще вършат работа, но при минимална инвестиция.
Пловдив, среден етаж, изложение юг-север, ново строителство, 10см външна изолация, двойни стъклопакети 4 сезона, 6 камерна дограма. Южната стая е хол+кухня 27 кв м. Северната стая е спалня 13 кв м.
Гледам има разни Гри и Купър и Хънтър за около 900-1000лв броя. Някои от тях ще свършат ли работа? Може и нещо на старо. Няма определен бюджет. Търси се най-бюджетното решение, което ще топли.
Kokovox,Mitsubishi E.AP35vg+DM25va
Hitachi RAC35RPD+25PED
General 12KMTA+09KMTA
Китайските също стават.
Да е Честита Новата 2020 Година!
kokovox, да допълня списъка на Недко.
Toshiba RAS-B13PKVSG-E Shorai + Toshiba RAS-B10J2KVG-E Seiya
Panasonic CS-TZ35TKEW-1 + Panasonic KIT-FZ25UKE
Японец + японец....
Здравейте,
След преглед на мнения във форума за спалня 11м2/2,70 височина във Варна си поръчах Mitsubishi Heavy SRK20ZS-W от Термо-Клима.Обясниха ми ,че нямат този модел и ще ми доставят 20ZS-S.След като ми го инсталираха видях,че външното тяло е Mitsubishi Heavy SRC20ZS-S,а вътрешното е Mitsubishi Heavy SRK20ZS-W.Засега си работи добре,но смятате ли,че може да има проблеми в бъдеще?
Поздрави!
Цитат:
Първоначално публикувано от
iskrenyotov
Засега си работи добре,но смятате ли,че може да има проблеми в бъдеще?
А какво казаха от Фирмата?
Цитат:
Kasap
А какво казаха от Фирмата?
По време на монтажа техниците казаха,че климатикът работи и с двата фреона,предполагам са имали в предвид външното тяло,защото на вътрешното пишеше R32 Only.
ZS-W и ZS-S нямат абсолютна никаква разлика, освен надписа....Визирам вътрешните тела.
Цитат:
Aleksandars
ZS-W и ZS-S нямат абсолютна никаква разлика, освен надписа....Визирам вътрешните тела.
Благодарности!Не очаквах такъв бърз отговор!Остава да се радвам на избора и да споменавам с добро всички ,които дават предложения в този форум!:thumbup
Поздрави!
Нам мен ми изглежда малко кофти ситуацията, но ако всичко работи тихо по добре не го пипай.
Може да е на късмет.
И кое е кофтито?
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Умишлено ли няма тема "Избор на климатик '2020"?
Или времето е спряло?
Цитат:
Aleksandars
И кое е кофтито?
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Няма да знае в коя тема да пише...:)
За много години,Aleksandars
:Drinks:
Цитат:
iskrenyotov
външното тяло е Mitsubishi Heavy SRC20ZS-S,а вътрешното е Mitsubishi Heavy SRK20ZS-W.
Ако имат изостанали външни тела на 20zs-s да ми пратят едно. Аз ще си го окомплектовам с вътрешно на 20zs-w.
Всъщност си намазал с по-добрата комбинация.