Най добър уред за отчитане на консумация на климатик през wi-fi
Колеги ,иска ми се да си сложа измервателен уред и на третия климатик,и да мога да го наблюдавам през wi-fi ,а ако мога и да го включвам така ,още по добре.Чета че sonoff е добре ,но там няма настройки за дневна/нощна тарифа.Има ли нещо по добно на него но с такава настройка.
Отговор: Най добър уред за отчитане на консумация на климатик през wi-fi
Следя
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Broadlink sp3s , но не може да пуска климатика освен ако не ползваш авторестарта му. Освен това пази консумацията по месеци за изминалата година.
Задава се в $ но после на графиката си дава разхода в лв.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...992beb82d3.jpg
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mig82
Задава се в $ но после на графиката си дава разхода в лв.
При мен остава на $. Менюто на бг ли ти е?
Не на английски си е. Не че е голям проблем какво ще пише там. Ето така дава разхода в лв. за 4та седмица от месеца до момента :https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8733d29f9b.jpg
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Mig82
Моята бройка явно е по-китайска и го дава в $
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=30349&stc=1
Интересно че кривата на двете графики моята и твоята имат еднаква форма :)
Хаха, да, не се бях загледал :thumbsup:
Аз да попитам собствениците на broadlink sp3s. Дали са успяли да ъпдейтнат фирмвера? Аз съм с версия 10006 и не ми дава да ъпдейтна. Изписва слаба интернет връзка.
Също така енергията ми е в $ за задване а после показва в £
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Ползвам такива контакти от почти 2 години, седят си на 10006 и никога не са се ъпдейтвали. Имам също и Broadlink A1-e-Air, в същото приложение с контактите е добавен и съм му ъпдейтвал фърмуера вече 3 пъти.
Ако искате да ви пише сумата за изразходената електроенергия в "лв" при графиката, променете регионалните настройки и език на телефона(таблета) да са български.
Цитат:
acronym
Ползвам такива контакти от почти 2 години, седят си на 10006 и никога не са се ъпдейтвали. Имам също и Broadlink A1-e-Air, в същото приложение с контактите е добавен и съм му ъпдейтвал фърмуера вече 3 пъти.
Ако искате да ви пише сумата за изразходената електроенергия в "лв" при графиката, променете регионалните настройки и език на телефона(таблета) да са български.
Това, си го мислех, но не искам телефона да ми е на български, и затова ще си остана с $ :)
Колега регионалните настройки и “език на показване” е различно
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да различно е.
Но скрийншотовете по-горе са от устройства с Андроид ОС. А там при промяна на езика, се променят и регионалните настройки.
Но не това е, предмет на темата. :)
Както казах по-горе, всичко зависи на какъв език е телефона. Регионалните настройки нямат общо. Смених го на български и валутата се промени на лев. Върнах го на английски и се смени пак на $.