Този Алпин 3FMO80HD е направо без пари за тези характеристики, ако са вярни.
Преглед за печат
Този Алпин 3FMO80HD е направо без пари за тези характеристики, ако са вярни.
доста високи минимуми и номинали ,Аукса по ми харесва пак е 40+ външно тяло
1740 евро? Кое му е евтиното и кому е нужно за две помещения, тройно мулти?
За 700 евро излезе на едно място. Аз по принцип говоря като възможности, а не за конкретното жилище.
Е то минуса на класическа мулти система предполагам винаги ще е висок минимум и всички вътрешни трябва да работят за да се разпределя.
- - - - - - - - - -
Кой ги произвежда тези - Мидеа или TCL
Те са объркали цената на сайта им, сигурно е била такава в лева. Иначе излезе за 1400 лв в един магазин, ако го има изобщо.
Ако се намери на тази цена за 8,8 киловата отдавана мощност и ако изобщо е вярна ми звучи изгодно. Вече колко ще изкара и колко ще харчи е друг въпрос:)
А Aux-а е с доста по ниска обявена мощност и за 2 тела а цената е подобна.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43290&stc=1
- - - - - - - - - -
Aux-а е с доста по висок COP - 4.6, в сравнения с на Алпина 3.7
Те нали са с различни номинали, така че би било в реда на нещата COP да е различен.
- - - - - - - - - -
TCL MT2730 ще да е, в западна Европа го продават с три вътрешни за около 1000 евро:BigGrin
С 1500 гр фреон е, а компресора какъв е не се знае.
Няма да се учудя да поизблъскат големите играчи след време като при телевизорите, примамвайки с ниски цени.
ами то вече се случва .. мулти на МЕ е с 37 кг външно и се развърта до 6кВ ,струва близо 5к лв
Нормалната цена при вносителя за 3FMO80HD е 890евро (1,740.69 лв) и мисля е най-добрата на пазара за тази мощност. Слагали сме такива в различни комбинации с две тела особено като трябва по-голяма мощност 18+12 ,18+09, реално може и две 18-ки да се боднат, но при доста специфични случаи.
A Aux кой ги произвежда
Забравих да спомена, че към момента се заглеждах към Finlux 12QUA58LIS или Finlux 12HEL85GOD. Притеснява ме шума за спално помещение. Мисля, че прахосмукачката тук е с подобни децибели. Иначе поне на хартия сякаш другите параметри изглеждат добре, дори, ако ги сравня с по-скъпи модели, но, както казах, не разбирам почти нищо. Четох, че някои хора казват, че харчат повече ток.
Пак ще е някой от бълващите на килограм, но може да е по техен дизайн, за да не се разпознаят и да таксуват отгоре. Пак са с GMCC компресори, но кое ли не е от тези по-неизвестните марки. Скоро са произвели 1 милиард компресора.
А нещо ми подзказва, че тази марка би се продавала особено добре у нас:
https://www.youtube.com/watch?v=3QGnzZVw1Ek
- - - - - - - - - -
А относно AUX, изглежда че си имат собствено производство.