Оторизирани фирми за монтаж на климатици
Конкретното ми питане е за Panasonic. Трябва да избера фирма която да монтира CS/CU E12DKE и тя трябва да бъде една от оторизираните в списъка на гаранционната карта, а именно:
Климамаркет
К и Б клима
Екоматик
Климатехнолоджи
Ковекс
Атаро Клима
Елидекс
Кондис
Демпко
Делта Ком Клима
Проспера
Термоконтрол Клима
Унитехком
Унитех Клима
Вентоплам 2000
Фрешклима
Вишан
Естервил
Богорекс
Д и Д
Викон
Рувекс
Пан Сервиз
Теина
Ай Ем Джи
Буливс Терм
Бултайм
Велмар
Жар
Ралко
Савана Клима
Евроклима
Климаконсулт
Лийв Стайл Инженеринг
Техно Клима
Та питането ми е за мнения, лични впечатления, отзиви, препоръки, изобщо насока коя да избера.
След монтажа и наи-вече след началото на отоплителния сезон ще дам впечатления от климатика :-)
Re: Оторизирани фирми за монтаж на климатици
Никой ли от притежателите на климатици Panasonic не знае дали фирмата монтирала му климатикът е в този списък и не може да даде отзиви? :-)
Само да не е ПАН СЕРВИЗ /поне за Пловдив/ големи некадърници са не само за монтажа на клими а и за ремонт на битова техника ..мотаят те с месеци :-(
Мдам. Добре. Ще стрелям на тъмно. Екоматик?
Имам два климатика Panasonic (W7 и W12), купени от ТехноМаркет и монтирани от ТехноКлима в София. Не съм ги избирал, от магазина ме записаха при тях; не съм се интересувал дали двете фирми имат нещо общо въпреки подозрителното сходство в имената.
Нямам забележки към монтажа, но и не разбирам достатъчно, за да го оценявам. Засега не са се появили проблеми, но не съм ги и използвал много. Ако имаш конкретни въпроси, ще се постарая да помогна.
Климатикът беше монтиран от Термоконтрол Клима. Не съм специалист, но според мен монтажът беше перфектен, с вакум-помпа, манометри, много чисто и прецизно дупчене. Изключително доволен съм засега.
Ако си купил климатика от някой хипермаркет който и да ти го монтира се приготви за ходене по мъките като му изгори компресора....
Цитат:
Първоначално публикувано от cooler
Ако си купил климатика от някой хипермаркет който и да ти го монтира се приготви за ходене по мъките като му изгори компресора....
Леле-мале, за какво я събуди тая тема от преди 5 месеца? Сигурно компресора вече е изгорял и са го сменили :))
Компресора не изгоря. Работеше и работи абсолютно нормално, тихо, икономично, духа с 48*C. Само веднъж преди много време даде грешка H16 ако не се лъжа и след рестарт продължи да си работи все така. След разговор със фирмата монтирала климатика компресора беше подменен въпреки, че климатика работреше безпроблемно и аз нямах оплаквания. Миналата година взех още един такъв панасоник, но 9ка. Много съм доволен. Ако взимам 3ти климатик пак ще е панасоник от тази серия, може би евентуално онези с 3те тръби, който вкарваха и въздух отвън.
Абе дал е точната глрешка, която се появява при скапан компресор напасоник. Двигателчето на компресора неизгаря, но клапана се пре...ва. Радвай се, че фирмата, която ти е монтирала климатика се е оказала много коректна.
Вярно е това което казва Julian за монтажната фирма. Аз също съм давал заявки на ТермоКонтрол Клима и се отнасят доста професионално към работата, доволен съм
Цитат:
Първоначално публикувано от imarh
Конкретното ми питане е за Panasonic. Трябва да избера фирма която да монтира CS/CU E12DKE и тя трябва да бъде една от оторизираните в списъка на гаранционната карта, а именно:
Климамаркет
К и Б клима
Екоматик
Климатехнолоджи
Ковекс
Атаро Клима
Елидекс
Кондис
Демпко
Делта Ком Клима
Проспера
Термоконтрол Клима
Унитехком
Унитех Клима
Вентоплам 2000
Фрешклима
Вишан
Естервил
Богорекс
Д и Д
Викон
Рувекс
Пан Сервиз
Теина
Ай Ем Джи
Буливс Терм
Бултайм
Велмар
Жар
Ралко
Савана Клима
Евроклима
Климаконсулт
Лийв Стайл Инженеринг
Техно Клима
Та питането ми е за мнения, лични впечатления, отзиви, препоръки, изобщо насока коя да избера.
След монтажа и наи-вече след началото на отоплителния сезон ще дам впечатления от климатика :-)
Приятел аз работя в такава фирма.Недей слуша във форума какво ти приказват юзърите,ами мръдни се малко из СОФИЯ провери 1,2,3 фирми виж кой говори се държи като профисионалист.И ако можеш смени си ПАНАСОНИКА с някой свястна машина.Това което в техномаркета ти го хвалят имай едно наум тези продавачи не са специалисти,а бакали ,повечето нямят и средно образование.
Не пускай последователни постове, ползвай бутона "Редактирай"
Цитат:
Първоначално публикувано от zarzalai
Приятел аз работя в такава фирма.Недей слуша във форума какво ти приказват юзърите,ами мръдни се малко из СОФИЯ провери 1,2,3 фирми виж кой говори се държи като профисионалист.И ако можеш смени си ПАНАСОНИКА с някой свястна машина.Това което в техномаркета ти го хвалят имай едно наум тези продавачи не са специалисти,а бакали ,повечето нямят и средно образование.
Някой да е казвал, че съм взел Панасоник защото съм ги слушал тези в Техномаркет? :-)
Вече дадох отзиви от двете машини.
фирми за монтаж на климатици
фирми за монтаж на климатици
Незнам дали сте се ровили в интернет за да търсите фирми за климатици, но аз тези дни го правя и забелязвам, че 90% от сайтовете на фирмите за климатици за "пълна скръб" (меко казано)....
Като се абстрахираме от това, търся добра фирма за климатици с възможност за доставка и монтаж в по голямата част от страната. Можете ли да ми препоръчате такава?