И аз си мислех нещо подобно в началото, но ми се струва, че достъпа до външното
няма да е много удобен. Пък и не ми се дупчеше изолацията. Иначе вътрешното ще е
на перпендикулярната страна с ляв заден както казваш.
Преглед за печат
Действително няма да е супер лесен монтаж, но така няма да се занимаваш с глупости да зидаш стени и тем подобни. Изолацията не е проблем да се надупчи с 5 дюбела, поне според моите разбирания. Това е най-доброто възможно решение, нито ще виждаш тръби, нито климатици, чиста работа.
За да не избяга "птичето".
Здравейте.
Има ли значение къде зад вътрешното тяло ще бъде изкаран кабел за напрежение.
Трябва да дупча тези дни с корона и се чудя по в ляво или по в дясно.
По принцип няма. Ако ще дупчиш и за тръбите и климатикът ще е със заден изход, добре е тръбите да са ляв заден.
Прикачен файл 14408
Солената вода не прощава!
Градушката в София, или защо да не си купувате пластмасови климатици.
Прикачен файл 14426Прикачен файл 14425Прикачен файл 14427Прикачен файл 14428
Прикачен файл 14429Прикачен файл 14430Прикачен файл 14431Прикачен файл 14432
Що ли ми се струва, че градушката им е най-малкия проблем:)
един свободно стоящ :) пред него е паркинг и вдлъбнатината е следа от удар от броня ,как не е паднал не знам 1 анкер няма на краката
Ето го и монтажа. Вътре е добре, отвън тръбният път избива рибата, ама важното е че е с 1 метър в плюс. Спокойно можеше да бъде под 3 метра, ама целта е друга. Между другото този монтаж е по лесен от стандартния щото е на пода. Има 4 дюбела в бетон. Стойките за стена били стандартни тези се плащали, другите за стена си им ги оставих на тях, на мен не ми трябват.
Зимата и на пролет когато снега започне да се плъзга по покрива и ще трупа купчина зад и върху климатика ...
Както накратко може да се каже - No Comment...:scared:
Аз си помислих че е смок албинос това до климатика.[emoji1]