Въпрос за монтаж на климатик
  Здравейте, 
Може да е глупаво но искам попитам провежда ли се курс или нещо подобно за монтаж на климатици.Специално ме интересува за софия. Ако знаете в други градове ще съм благорарен да споделите.Търсих в нета но не намирам нещо.Благодаря предварително.
     Re:Въпрос за монтаж на климатик
  Мога да ти дам телефон в Пловдив ама и в София има 100% Между другото не ти ли отговориха в един друг форум?
  даи ми телефон на zlt_com@abv.bg
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1300718160[/time]_________________________________________________

plovdiv ako se naloji i tam shte ida da go karam, a ti karal li si kurs. Mersi

Пиши на кирилица!
Jackas
  за ВАРНА някаква информация да има някой?
  Всяко НТС провежда такива курсове, трябва да питаш.
  HTC?  Цитат:

Първоначално публикувано от edi1  
 Всяко НТС провежда такива курсове, трябва да питаш.

как се превежда това?
  Това са старите Научно-технически съюзи.В Ямбол си работят и провеждат множество курсове по каквото ти дойде на ума.
  мерси за информацията..да те попитам още нещо ЕДИ1 ..Гледам имаш тошиба даисейкай 3 какви са ти впечатленията от този модел щото съм се насочил към тази серия само, че даисейкай 5 за стая от 17 кв. и се чудя дали ще може да се справи със задачата да отоплява комфортно . ?
   Цитат:

Първоначално публикувано от aimilios  
 и се чудя дали ще може да се справи със задачата да отоплява комфортно . ?

По голям комфорт от даисейкай 5 трудно ще намериш на 220V.-да не кажа,невъзможно.А за помещението ти нямай грижи.
  извинявам се за нахалството , още един въпрос. За спалнята съм решил да сложа същият модел само,че 7-ца той не се предлага във българия понеже е по икономичен от 10-ка та а и спалнята ми е 12кв мисля,че правилно съм се орентирал .мисля си , че 10-ката ще дойде много мощен за тази малка стая.. във цената нямат голяма разлика. 7-ца - 10-ка е 40евро
  Знаеш,че този модел може да работи и на много ниска мощност,та и по мощен да сложиш,няма да е проблем,но и 7цата ще се справи отлично,а и дават с по един-два децибела по безшумна работа от 10ката.
  7-ица не можеш намери в България, но 10-ката също е подходяща.V-а серия е с най-ниския минимум, който можеш да намериш.Ще се справи в твоето помещение о 17 квадрата и още как.
  За 7PKVP ли си говорим? Перфектен е за 12 м2, но ще ти го внесат ли? Всъщност не е проблем да сложиш и 10-ка. 
Има минимална разлика в оборотите на турбината при различните степени на автоматична настройка - 7-цата при някои степени върти малко по-бавно от съответните степени на 10-ката (с 20-30 rpm по-бавно). Теоретично 7-цата трябва да е малко по-тиха, да духа малко по-слабо. За икономичност аз не смятам, че ще има разлика.
  да... ще си го донеса от гърция , по евтини са а и за никой не е тайна , че и всички български фирми купуват от солунската митница . цените са със 500лв. по евтини.. незнам дали 10-ката като работи на минимум понеже няма да се товари много дали няма да включва и изключва постоянно и да харчи много ток? и да замръзва?
   Цитат:

Първоначално публикувано от aimilios  
 . незнам дали 10-ката като работи на минимум понеже няма да се товари много дали няма да включва и изключва постоянно и да харчи много ток? и да замръзва?

Приятел тази 10ка може да слиза до 0,070kw.,не се притеснявай,че ще включва и изключва-това ти казваме от одеве-няма друг такъв климатик на 220V. :)