Отговор: Най-качествена фирма за климатици в Пловдив
Тази тема ми се стори подходяща (ако не е така, моля да бъде преместено питането - издирвам надеждна фирма(и) в Пловдив да предложи, след оглед на място, и монтира климатици 3 броя. Ще се ползват основно за охлаждане и за отопление в преходните сезони. Благодаря на всички отзовали се!
То се подразбира , ама се иска малко да се прочете назад из темата , но иначе - Цитат:
Иcĸaм дa ĸaжa eднo гoлямo Блaгoдapя нa ĸoлeгaтa Aлeĸcaндъpc! Kopeĸтeн, тoчeн и гoлям пpoфecиoнaлиcт дo нaй-мaлĸия дeтaйл! Maлĸo ocтaнaxa xopaтa пpиeмaщи тpyднocтитe ĸaтo пpeдизвиĸaтeлcвo.
Да, с прочит назад по темите всичко става ясно.
Ако зависи от мен - Братя Щереви с офис в София и Сашо - постоянен представител. :)
Re: Отговор: Най-качествена фирма за климатици в Пловдив
Направих си профил само и само да похваля работата а Сашо и Станимир от Ер Ес Логистик, Пловдив.
Научих за тях точно от тази тема и проверих каква е дейността им по форумите. Мога да кажа, че Сашо (Aleksandars) e консултирал десетки хора при избор на климатик, без да търси облаги за това.
Отидох на място в Пловдив, с идеята да си закупя и да ми монтират нов климатик.
След подробни обяснения от тяхна срана, взех решение за Митсубиши 2005 г.
Днес го монтираха. Доволен съм от монтажа. Имат си необходимите иструменти- вакумираха и всичко както си трябва+ гаранционна карта и ново дистнционно на английски. Даже си носят прахосмукачка и си почистиха.
Климатика работи няколко часа, но понеже е топло времето, ведага си темперира помещението и почти 2/3 работи на минимални обороти.
Ще видим в студовете как ще работи.
Но темата не е за климатика, а за монтажа и отношението към клиента. Доволен съм и ги препоръчвам!
Тез па кои ли бяха.../майтап, ей/
Честито! И в студовете ще се чудиш - Работи ли, неработи ли?:Drinks:
Хората,който със съвест и любов към професията си вършат работата са в този форум. Да са живи и здрави, и да не ни се връзват на глупостите който пишем незнаещите.:Drinks:
2 Прикачен файл(ове)
Още един положителен отзив за момчетата от ЕР ЕС Логистик - Александър и Станимир. Вчера ми монтираха Тошиба Дайсейкай 9. Професионална работа, бързо и чисто изпълнение. Препоръчвам ги!
ЕР ЕС Логистик - Александър и Станимир, без конкуренция на пазара с перфектни монтажи и отношение.
Ей сега ще се появи Дундурмата и ще ви обясни как стоят нещата.:))
Перфектни са. И аз имам монтаж от тях на един изхвърлен японец, както и профилактика на другата машина...без забележка!
Цитат:
Първоначално публикувано от
edi1
Ей сега ще се появи Дундурмата и ще ви обясни как стоят нещата.:))
МАЙ ВЕЧЕ 5-ТА година стана,откакто само си чета форума................то заради ЩЕРЕВИ човек не може се оплаче
Доволен съм от Белани 84 (в Смирненски им е офиса). Бързи са и сега работи климатика, за който ги извиках. Оправиха една стара Toshiba, която от друга фирма не успяха да ремонтират, въпреки че взеха парите за ремонта.
Цитат:
Първоначално публикувано от
niksana88
Доволен съм от Белани 84 (в Смирненски им е офиса). Бързи са и сега работи климатика, за който ги извиках. Оправиха една стара Toshiba, която от друга фирма не успяха да ремонтират, въпреки че взеха парите за ремонта.
Първи пост с директна реклама?
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk