Всеки да сподели![]()
Голям сейр ще бъде сега ако се намеси някой влас да даде мнението си за пловдивските фирми.![]()
Да бе... да го гледаме как ни сейра из форума...Първоначално публикувано от rist
Кой аз основно тези намерих в нета?Първоначално публикувано от BLUE1
п.с Говорим за Пловдив![]()
Ами липсват НТТ3, Термосист, Ант Клима, Фаворит ей тука може да ги видиш, не , че всичките са популярни но повечето са в бизнеса от години. Анкетата ти няма да се получи защото климатици не се купуват през месец и рядко някой би си признал, че е излъган. По-добре да беше направена за най-лошата пловдивска фирма за климатици. Човек докато търси климати обикаля доста фирми и събира впечатления от обслужването независимо , че накрая купува от само една. http://informator.bg/cgi-bin/index.p...ory=4752&LANG=
Съгласен но все пак всеки да сподели от кое е доволен и от кое не ? И други като него да направят верният избор при толкова много фирми за монтаж в ПловдивПървоначално публикувано от BLUE1
п.с какво лошо има да споделиш че си излъгън не знам![]()
Подсъзнателно човек се опитва да оправдае по някакъв начин грешката си. Не всички разбира се, но мнозина са така. Освен това недоволният винаги е по-активен.
нека освен да гласуваме и да споделим как е минал монтаж-а гледам че двама човека са гласували за Булклима еми там е много зле от към монтажи
п.с аз лично от последната фирма съм много доволен( няма да и казвам името да не ревнат някой че правя реклама ) исках скрит монтаж направиха го ,както и много добра отстъпка ми направиха с много добри материали работят хората скоро ще кача и снимки
п.с една забележка има че много къс го направиха тръбният път само 2,5м
много добри думи и за монтаж-а на Димели съседа си монтира две Тошиби от тях много хубаво са монтирани ( не е реклама )
Това е безмислена анкета. Една монтажна група може да са кадърни и прецизни, друга да са мърлячи.
Тук не съм съгласен има си фирми дето нямат един свестен монтаж има и такива които всичко им е направено като хоратаПървоначално публикувано от Mega
п.с Това с групите го видях само в София и то само в големите фирми които частният клиент не го признават за нищо
Пример за качествен монтаж............
ако някой не се сеща за добра фирма да сподели за някоя от която не е доволен
п.с Mega много професионален сайт браводано скоро откриете офис и в Пловдив
![]()
Това може да го каже само български мърляч без да се обиждаш...Първоначално публикувано от Mega
Качеството и контрола в една фирма не би трябвало да зависят от индивидуалните качества на някакъв монтажник.
Задължение и привилегия на доброто ръководство е да подбере хора, максимално кадърни за парите, които получават и да стъкми едно общо ниво за всичките си услуги.
А анкетата наистина е безмислена - в такъв тип изследвания, думичката НАЙ присъства само ако са платени и някой си е платил да бъде НАЙ.
Иначе, има фирми с повече доволни и по-малко недоволни клиенти или обратното...
... Когато някой ме нарече мърляч, без да познава мен и работата ми не може да не се обидя ...
И не съм съгласен, че качеството не зависи от индивидуалните качества на монтажника. Изключително важно е кой и как ще монтира една машина. От монтажника зависи монтажа и последващата работа на машината.
Това, което пишеш би трябвало да е така, поне на теория, но за съжаление в голяма част от фирмите не е така. Всеки от нас се е нагледал на "професонални монтажи".
И все пак не разбрах как стигна до извода, че съм мърляч? Или се самозабрави?
Да не се караме излишно колегинека всички запазим добрият тон както администратори така и потребители все пак тук повечето сме интелигентни хора не простаци
п.с Гледам че Марси ПКМ водиима вкъщи два климатика монтирани от тях много качествен монтаж на много добра цена