Всеки да сподели
Голям сейр ще бъде сега ако се намеси някой влас да даде мнението си за пловдивските фирми.
Да бе... да го гледаме как ни сейра из форума...Първоначално публикувано от rist
Кой аз основно тези намерих в нета?Първоначално публикувано от BLUE1
п.с Говорим за Пловдив
Ами липсват НТТ3, Термосист, Ант Клима, Фаворит ей тука може да ги видиш, не , че всичките са популярни но повечето са в бизнеса от години. Анкетата ти няма да се получи защото климатици не се купуват през месец и рядко някой би си признал, че е излъган. По-добре да беше направена за най-лошата пловдивска фирма за климатици. Човек докато търси климати обикаля доста фирми и събира впечатления от обслужването независимо , че накрая купува от само една. http://informator.bg/cgi-bin/index.p...ory=4752&LANG=
Съгласен но все пак всеки да сподели от кое е доволен и от кое не ? И други като него да направят верният избор при толкова много фирми за монтаж в ПловдивПървоначално публикувано от BLUE1
п.с какво лошо има да споделиш че си излъгън не знам
Подсъзнателно човек се опитва да оправдае по някакъв начин грешката си. Не всички разбира се, но мнозина са така. Освен това недоволният винаги е по-активен.
нека освен да гласуваме и да споделим как е минал монтаж-а гледам че двама човека са гласували за Булклима еми там е много зле от към монтажи
п.с аз лично от последната фирма съм много доволен( няма да и казвам името да не ревнат някой че правя реклама ) исках скрит монтаж направиха го ,както и много добра отстъпка ми направиха с много добри материали работят хората скоро ще кача и снимки
п.с една забележка има че много къс го направиха тръбният път само 2,5м
много добри думи и за монтаж-а на Димели съседа си монтира две Тошиби от тях много хубаво са монтирани ( не е реклама )
Това е безмислена анкета. Една монтажна група може да са кадърни и прецизни, друга да са мърлячи.
Тук не съм съгласен има си фирми дето нямат един свестен монтаж има и такива които всичко им е направено като хоратаПървоначално публикувано от Mega
п.с Това с групите го видях само в София и то само в големите фирми които частният клиент не го признават за нищо
Пример за качествен монтаж............
ако някой не се сеща за добра фирма да сподели за някоя от която не е доволен
п.с Mega много професионален сайт браво дано скоро откриете офис и в Пловдив
Това може да го каже само български мърляч без да се обиждаш...Първоначално публикувано от Mega
Качеството и контрола в една фирма не би трябвало да зависят от индивидуалните качества на някакъв монтажник.
Задължение и привилегия на доброто ръководство е да подбере хора, максимално кадърни за парите, които получават и да стъкми едно общо ниво за всичките си услуги.
А анкетата наистина е безмислена - в такъв тип изследвания, думичката НАЙ присъства само ако са платени и някой си е платил да бъде НАЙ.
Иначе, има фирми с повече доволни и по-малко недоволни клиенти или обратното...
... Когато някой ме нарече мърляч, без да познава мен и работата ми не може да не се обидя ...
И не съм съгласен, че качеството не зависи от индивидуалните качества на монтажника. Изключително важно е кой и как ще монтира една машина. От монтажника зависи монтажа и последващата работа на машината.
Това, което пишеш би трябвало да е така, поне на теория, но за съжаление в голяма част от фирмите не е така. Всеки от нас се е нагледал на "професонални монтажи".
И все пак не разбрах как стигна до извода, че съм мърляч? Или се самозабрави?
Да не се караме излишно колеги нека всички запазим добрият тон както администратори така и потребители все пак тук повечето сме интелигентни хора не простаци
п.с Гледам че Марси ПКМ води има вкъщи два климатика монтирани от тях много качествен монтаж на много добра цена